UZNEMIRUJUĆI SNIMAK! Ovo je dečak (13) koji je pucao u Jerusalimu (VIDEO)
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Dve osobe povređene su jutros u terorističkom napadu na arheološko nalazište Davidov grad u Jerusalimu, u drugom napadu u Jerusalimu u poslednja 24 sata.

Trinaestogodišnji dečak iz istočnog Jerusalima otvorio je vatru na ulazu u arheološki lokalitet.

U napadu su ranjeni otac i sin, dok su maloletnog napadača upucala dvojica civila, koji su imali kod sebe pištolj i dozvolu za nošenje i upotrebu.

Upozorenje: Ovaj snimak je uznemirujućeg sadržaja!

Policija i snage Šin Beta stigle su na lice mesta u roku od nekoliko minuta zbog pojačane budnosti policije. Policija trenutno istražuje identitet ubice, a pretresi su u toku u toj oblasti u pokušaju da se otkrije da li je imao bilo kakvu pomoć, navodi Maariv.

Među povređenima su 22-godišnji muškarac i 45-godišnji muškarac, obojica u teškom, ali stabilnom stanju sa povredama gornjeg dela tela. Njih dvoje su evakuisani u medicinski centar Shaare Zedek, rekao je portparol MDA. Čovek u svojim dvadesetim je volonter MDA, a stariji muškarac mu je otac.

Portparol Hamasa Hazem Kasem pozdravio je napad, rekavši: „Herojska akcija u Silvanu je potvrda nastavka akcije otpora na svim okupiranim teritorijama i kao odgovor na zločine okupacije nad našim narodom na svetim mestima.

NOVI TERORISTIČKI NAPAD U JERUSALIMU! Ima ranjenih

Incident se dogodio dan nakon terorističkog napada na sinagogu u naselju Neve Jakov u Jerusalimu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading