TOMPSON UZURPIRAO ZGRADU Teroriše komšije, ljudi žive u strahu od ustaše!
Foto: Printscreen

Tompsonovu stranu priče drže samo on i njegov advokat, struka je jasno rekla da krov nije njegov

I danas se, nakon svih TV priloga i odštampanih članaka, ta zastava neustrašivo vijorila iznad gigantskog križa montiranog kad je Papa obilazio Split, a ispod merdevina koje su susedi postavili kako bi se mogli, uprkos pevačevoj oznaci osvojene teritorije, penjati na taj svoj krov.

Tompson je, poput bespravnog graditelja na Vruji, zauzeo teren koji mu evidentno ne pripada, ako je verovati zemljišnim knjigama i sudu, i firme koja upravlja zgradom, i poznatim advokatima, i nezavisnim sudskim veštacima, i predstavniku stanara, i novinarima. 

Njegovu stranu priče drže tek on i njegov advokat. Ali uprkos svim pravnim mišljenjima, Tompson nema nameru da se makne. Ma šta god ko kazao. 

Što je radila građevinska inspekcija sve ove godine?

Zaista je čudno da mu građevinska inspekcija sve ove godine nije naredila da ukloni svoje igračke s tuđeg krova. Da pokupi fancy roštilj i smota veštačkii travnjak. Oni su sad zatvorili šalter, daju samo izjavu da ne mogu ništa komentarisati dok traje uviđaj.

Gledajući Tompsonovu terasu koja to nije, razmišljamo kako bi bilo zgodno da stanari gore, na svom krovu, organizuju kakav party, dečji rođendan, momačku, Festival uzurpacije, ma šta god samo da pokažu da je to njihovo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading