Putinik kroz vreme, Noa
Youtube printscreen
Putinik kroz vreme, Noa

Youtube printscreen

Putinik kroz vreme, Noa, Foto: Youtube printscreen

Granice će prestati da budu važne jer će se zemlje širom sveta, jedna po jedna, spajati u gigantske superdržave. Putnik kroz vremena je rekao da će Kanada i Meksiko izbrisati granice da bi sa SAD formirali "superdržavu" do 2030. godine. Govoreći paranormalnim istražiteljima sa Jutjub kanalu ApekTV, putnik Noa je rekao da govori istinu.

Pročitajte još:

“Ja sam Noa, putnik kroz vreme. Ja sam putnik iz 2030. godine, što je tačno 11 godina u budućnosti. Vratio sam se u ovo vreme da vam kažem istinu o budućnosti i svemu što morate da znate", tvrdi on.

"Danas ću vam govoriti o budućnosti Kanade. Da, Kanada prolazi kroz mnogo velikih promena u budućnosti i one su vrlo šokantne. Prvo, u stvari, Kanada se u budućnosti spaja sa Sjedinjenim Državama i Meksikom kako bi stvorila jednu ogromnu superdržavu", ističe ovaj putnik kroz vreme.

Preporučujemo i ovo:

“Kanada deluje kao neka vrsta okruga u ovoj superdržavi. Ne lažem, ovo je ozbiljno.U budućnosti postoje superdržave", kategoričan je Noa.

Prema Noinoj neverovatno bizarnoj ispovesti, fenomen spajanja nacija nije ograničen samo na Severnu Ameriku. Zemlje u svim delovima sveta nastojaće u bliskoj budućnosti da se spoje. Do 2030. godine, Noa je rekao da većina svetskih superdržava još uvek finiširaju dogovore o spajanju svojih granica.

Ali pojava super-zemalja će postati raširena praksa jer granice "u osnovi više ne funkcionišu".

"I kanadsko stanovništvo se zaista povećava neverovatno zbog činjenice da globalno zagrevanje, koje je zaista veliki problem u budućnosti, počinje da čini južni deo Kanade još toplijim. U severnoj Kanadi, to je normalna temperatura", ističe Noa.

Populacija Kanade 2030. godine će zbog toga iznositi 44 miliona.

"Ljudi koji žive u Kanadi u budućnosti uglavnom žive u četiri supergrada: Torontu, Montrealu, Vankuveru i Kalgariju", kaže ovaj svedok.

"Ovi gradovi su u suštini supergradovi - oni su ogromni, razvijeni su i verujte mi da će to biti nešto što ćete voleti da vidite", ističe Noa.

Navodni putnik kroz vreme je ranije tvrdio da zna buduće datume važnih svetskih događaja, kataklizmi i važnih trenutaka u budućnosti.

Noa se takođe pojavio na internetu da bi otkrio ime američkog predsednika 2028. godine. Međutim, nisu svi koji su videli njegovo najnovije video-priznanje ubeđeni da je mladić rekao istinu. Nakon što je Noa predvideo da će kataklizmična snežna oluja izbrisati delove SAD u januaru, a vanzemaljci se pojaviti, neki su zvali ApekTV da dobiju originalni video svedočanstva.