Kuća porodice u kojoj je silovana A. M.
Masanori Jošida
Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

Silovanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

* Nesrećnu devojku silovalo 12 tinejdžera

* Došla sa drugaricama na Kipar da nađe posao

* Celo telo joj je bilo prekriveno modricama

Devojku (19) iz Britanije silovalo je 12 tinejdžera iz Izraela, a ona je u izjavi navela da je dobrovoljno imala seks sa jednim, kada su je napali i njegovi drugovi. Svi tinejdžeri poriču silovanje.

Pročitajte još:

Ona je ispričala policajcima da je otišla u hotelsku sobu u Aja Napi, kako bi se videla sa jednim od momaka, kog je upoznala nekoliko dana ranije.

Dodala je da su je držali dok je ležala na podu i silovali, ređavši se jedan za drugim, bez zaštite.

- U jednom trenutku su me pustili, jer sam se onesvestila. Polugola sam odjurila do svojih prijatelja i otišla na kliniku - ispričala je devojka policajcima.

Prema rečima žrtve, momci bili pijani i maltretirali su je.

- Celo telo joj je bilo povređeno i prekriveno modricama. Onda je u suzama pobegla iz te sobe i otišla klod prijatelja sa kojima je sačekala policiju - priča izvor blizak devojci.

Nasilje, batine, silovanje, mučenje, zlostavljanje

Shutterstock, ilustracija

Silovanje, Foto: Shutterstock, ilustracija

Tri Izraelca su rekla da su imala sa njom seks, na koji je ona pristala, ali da je ostalih devet momaka silovalo nesrećnu devojku.

Pozvani su policajci i uhapšeni su osumnjičeni muškarci, pre nego što su ih u četvrtak doveli u sudnicu, gde im je izrečeno zadržavanje u pritvoru osam dana, dok policajci pregledaju DNK dokaze koje su dostavljeni.

Instagram poruke su takođe objavljene otkrivajući kako je jedan od optuženih izraelskih tinejdžera danima flertovao sa njom, uključujući i pozivanje u njegovu sobu.

Silovana devojka je na Kipar došla kako bi pronašla sezonski posao sa drugaricama.

Advokati šestorice muškaraca uhapšenih i držanih u pritvoru rekli su da su uvereni da će biti oslobođeni nakon istrage.

Janis Habri, koji zastupa četiri muškarca u dobi od 16 do 20 godina, izjavio je za "MailOnline" da je smatrao da su optužbe "preterane". Roditelji nekoliko tinejdžera odleteli su na Kipar kako bi podržali svoje sinove.

Bonus video

Horder na Zvezdari