"NE BI RADILA NIŠTA TEŠKO, SAMO DA MI KUVA" Nenad želi da kupi mladu iz Albanije: Dao sam oglas!
Foto: Printscreen/Fejsbuk

Na društvenim mrežama se vodi polemika oko iskustava, cene i raznih detalja. Posebnu pažnju nam je privukla jedna grupa, gde se oglasi svakodnevno pojavljuju.

Među oglasima, naišli smo na Nenada Mosića (40) iz Žagubice koji je odlučio da kupi ženu. Za Telegraf.rs, Nenad otkriva detalje svoje odluke. 

- Evo, godinu i nešto dana čekam da mi se javi neka, ja sam dao oglas, ali nikako da se pojavi žena koja će mi ulepšati život. Čekam i nadam se - počinje Nenad za Telegraf.

Odluka nije bila laka, ali se budući mladoženja nada najboljem.

- Iza sebe imam brak i sina, razveo sam se i sin mi je kod babe i dede, a ja sam ovde sam. Ne znam kakve su žene iz Albanije, ne znam ni koja je cena, ali sam spreman da platim. Video sam na televiziji i u novinama više puta da se momci tako žene, pa što ne bih i ja - kaže nam Nenad.

Od buduće žene ne traži mnogo, a kao kaže, obezbediće joj život iz snova.

- Domaćin sam čovek, ona bi bila u kući da sprema i kuva, ništa fizički teško ne bi morala da radi. Ja sam tu za sve, nadam se da ću naći ženi i da će biti sve u redu. Pošten sam i normalan momak, takvu ženu i tražim jer nemam sreće sa ženama, pa sam spreman da platim za brak, a kolika je cena - videću - zaključuje Nenad, uz nadu da će uskoro biti te sreće da pronađe, ili kupi, ljubav svog života.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading