GUŽVA NA GRANIČNIM PRELAZIMA ŠID I BATROVCI Putevi Srbije upozoravaju vozače na izmene u režimu saobraćaja u narednom periodu
FOTO TANJUG/ ALEKSANDRA PLAVSIC/ VOJNET

Putevi Srbije vozače upozaravaju na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama , pa tako navode da će do 14. juna na deonici Aranđelovac - Gornja Šatornja od 7 do 17 časova zbog radova na sanaciji nestabilnih mesta saobraćaj da se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na deonici Srbobran - Nadalj, u mestu Turija do 10. juna od 8 do 17 časova radovi se odvijaju na proširenju puta takođe uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Vodanj - petlja Kolari, u smeru ka Nišu 6. juna od 7 do 16 časova odvijau se radovi zbog kojih se saobraćaj odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na deonici petlja Inđija - petlja Beška, u smeru Beograd - Novi Sad 3. juna u toku svetlog dela dana odvijaju se radovi u sklopu redovnog održavanja, a saobraćaj se odvija voznom i preticajnom trakom.

Radovi na deonici Babušnica - Svođe trajaće do 23. marta naredne godine, a sve vreme saobraćaj će se odvijati naizmničnim propuštanjem vozila.


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading