ZLATIBOR PREPLAVILI STRANCI Naše planine omiljene destinacije za turiste iz ove evropske zemlje
Foto: RINA

To je samo još jedan pokazatelj da su zlatiborski proplanci nezaobilazna stanica zapadno-evropskih kamping grupa na njihovom proputovanju kroz zemlje Balkana.

Iako je pandemija korona visrusa svojevremeno onemogućila dolazak organizovaih grupa, čim su se za to stekli povoljni uslovi, saradnja sa kamping ascojicaijama je nastavljena.

- Ovo su prve organizovane grupe kampera ove sezone. Članovi jedne od najvećih kamping asocijacija u holandiji "ASCI" na Zlatibor su stigli sa 20 vozila i u kampu na Tić polju- kažu u lokalnoj Turističkoj organizaciji.

- Da uslovi za boravak u zlatiborskom kampu ispunjavaju visoke standarde evropskih kampera najbolje potvrđuje podatak, da u organizaciji velikih evropskih kamping asocijacija, već sedmu godinu za redom, ovde odmaraju Holanđani, Nemci, Englezi, Česi, Slovenci. Dobra saradnja biće nastavljena i u narednom periodu- kažu u TO Zlatibor.

Osim organizovanih grupa kamp parcele obilaze i individualni kamperi i to iz mnogih evropskih zemalja. Pored toga što uživaju odmarajući se u kampu, oni obilaze najpoznatije atrakcije i upoznaju se sa prirodnim lepotama, kulturom i tradicijom zlatiborskog kraja.

Komentari (0)

Loading