DRONOVI BAJRAKTAR PREDSTAVLJAJU NAJTRAŽENIJE ORUŽJE DANAŠNJICE Srbija uvozi turske ubice tenkova!
Bajraktar - EPA

- Pokazali su se kao pravi terminatori kada je u pitanju uništavanje neprijateljske oklopne tehnike i komandnih mesta i zaista će predstavljati veliko pojačanje za našu vojsku. Za ovim borbenim bespilotnim letelicama vlada prava pomama u svetu, a mi ćemo moći da ih nabavimo prioritetno zbog izuzetnih odnosa predsednika Vučića i Erdogana, čime se saradnja naše dve države osim privrede obogaćuje i na polju odbrane, što je izuzetno važno jer je Turska regionalna sila s velikim uticajem - dodao je Životić komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je najavio nabavku borbenih bespilotnih letelica „bajraktar“ od Turske.

Foto: Alo!

 

- Tražio sam u razgovoru od predsednika Turske Erdogana „bajraktare“ i dobio obećanje da ćemo preko reda moći da ih kupimo i uvrstimo u oružje Vojske Srbije - poručio je šef države.

Vučić je istakao da ćemo morati dalje da snažimo helikopterske jedinice i bespilotne letelice - dronove, naveo je da imamo bespilotne letelice „vrabac“, kao i Ć92 manje razorne moći, ali da ćemo morati da nabavljamo i Ć95 veće razorne moći.

Predsednik je istakao da je Vojska Srbije sada mnogostruko snažnija nego što je bila i da je odvraćajući faktor za sve koji bi želeli ili pokušali da ugroze bezbednost naše zemlje i mir i stabilnost građana Srbije.

Alo

 

Vladimir Đukanović, nekadašnji poslanik i član Predsedništva SNS-a, istakao je da je presrećan zbog naše vojske.

„Realno, sa ’migovima’ i ’rafalima“’, sa ’Pancirima’ i FK-3 sistemima, uz ’bajraktare’, ako kupimo i još nešto pride kako se najavljuje, a veoma je moćno, neće smeti niko da nas pipne. Dodatno, još sa helikopterima da ojačamo, i to će biti vrhunski“, napisao je on na svom nalogu na Tviteru. 

 

Komentari (0)

Loading