DRONOVI BAJRAKTAR PREDSTAVLJAJU NAJTRAŽENIJE ORUŽJE DANAŠNJICE Srbija uvozi turske ubice tenkova!
Bajraktar - EPA

- Pokazali su se kao pravi terminatori kada je u pitanju uništavanje neprijateljske oklopne tehnike i komandnih mesta i zaista će predstavljati veliko pojačanje za našu vojsku. Za ovim borbenim bespilotnim letelicama vlada prava pomama u svetu, a mi ćemo moći da ih nabavimo prioritetno zbog izuzetnih odnosa predsednika Vučića i Erdogana, čime se saradnja naše dve države osim privrede obogaćuje i na polju odbrane, što je izuzetno važno jer je Turska regionalna sila s velikim uticajem - dodao je Životić komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je najavio nabavku borbenih bespilotnih letelica „bajraktar“ od Turske.

DRONOVI BAJRAKTAR PREDSTAVLJAJU NAJTRAŽENIJE ORUŽJE DANAŠNJICE Srbija uvozi turske ubice tenkova!

Foto: Alo!

 

- Tražio sam u razgovoru od predsednika Turske Erdogana „bajraktare“ i dobio obećanje da ćemo preko reda moći da ih kupimo i uvrstimo u oružje Vojske Srbije - poručio je šef države.

Vučić je istakao da ćemo morati dalje da snažimo helikopterske jedinice i bespilotne letelice - dronove, naveo je da imamo bespilotne letelice „vrabac“, kao i Ć92 manje razorne moći, ali da ćemo morati da nabavljamo i Ć95 veće razorne moći.

Predsednik je istakao da je Vojska Srbije sada mnogostruko snažnija nego što je bila i da je odvraćajući faktor za sve koji bi želeli ili pokušali da ugroze bezbednost naše zemlje i mir i stabilnost građana Srbije.

DRONOVI BAJRAKTAR PREDSTAVLJAJU NAJTRAŽENIJE ORUŽJE DANAŠNJICE Srbija uvozi turske ubice tenkova!

Alo

 

Vladimir Đukanović, nekadašnji poslanik i član Predsedništva SNS-a, istakao je da je presrećan zbog naše vojske.

„Realno, sa ’migovima’ i ’rafalima“’, sa ’Pancirima’ i FK-3 sistemima, uz ’bajraktare’, ako kupimo i još nešto pride kako se najavljuje, a veoma je moćno, neće smeti niko da nas pipne. Dodatno, još sa helikopterima da ojačamo, i to će biti vrhunski“, napisao je on na svom nalogu na Tviteru. 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading