VELIKE SU KOLONE Na graničnim prelazima se čeka od pet do sedam sati
Printscreen/ AMSS

Na prelazu Batrovci zadržavanje traje pet sati, a na Gradini dva sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema čekanja.

Pitevi Srbije upozoravaju vozače na izmenjen režim saobraćaja na pojedinim deonicama, a jedna od njih je na autoputu E-75 na potezu od petlje Niš Jug do petlje Merošina ka Leskovcu, gde se do 22. marta odvijaju radovi na pojačanom održavanju mosta preko Južne Morave. Ža saobraćaj su zbog toga zatvorene vozna i zaustavna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

UHAPŠEN ZBOG PLJAČKE U POŽAREVCU Mladić provalio u dvorište i ukrao automobil i alat iz garaže

Na deonici Kanjiža - Novi Kneževac (Ðala), kod Novog Kneževca sutra od 8.30 do 17.30 časova obavljaće se radovi na ugradnji putno meteorološke stanice. U toku izvođenja radova doći će do zauzimanja jedne saobraćajne trake u smeru Novi Kneževac - Kanjiža, sa naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na Obilaznici oko Beograda, od kružnog toka Resnik 300 metara prema Bubanj Potoku sutra od 4.30 izvodiće se radovi na postavljanju nosača na Mostu 26, a saobraćaj će se povremeno zatvarati dok će vozila da se propuštaju u intervalima nakon postavljanja svakog od nosača.

Na auto-putu E-70, u zonama petlji Adaševci i Morović do 25. marta, dok traju radovi u sklopu redovnog održavanja, obustavljen je saobraćaj u zaustavnoj traci u dužini od 500 metara. U samim petljama saobraćaj se odvija jednosmerno naizmeničnim propuštanjem koji je ručno regulisan u toku svetlog dela dana.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading