BRUKA! ŠTA TO PRIČA OVAJ ČOVEK?! Šolak pokušao da popljuje Srbiju na engleskom, voditeljka ga NIŠTA NE RAZUME (VIDEO)
Foto: Printscreen/Video printscreen/MSNBC

Šolak je brže bolje potegao svoje mutne veze kako bi obezbedio sebi prostor i na jednom od najuticajnijih američkih medija. U svom pretplaćenom intervju na pomenutom mediju, u prvi plan je izbio Šolakov loš izgovor i akcentovanje engleskog jezika.

Time je još jednom bacio sumnju na svoj lik i delo, kako se od malog prodavca video kaseta i vlasnika video kluba, koji iznajmljuje piratske kasete, dolazi do balkanskog milijardera koji jedva sklapa reči na engleskom jeziku.

Kada postane jasno koji je cilj bio Šolakovog gostovanja, još jednom se dolazi do potvrde da njegov tabor, koji uključuje i lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, spreman da se i osramoti ako je kranja meta sopstvena zemlja i udar na Aleksandra Vučića.

Šolakov prvobitni plan gostovanja na MSNBC bio je blaćenje svoje zemlje i slanje slike Srbije u svet kao države sa cenzurisanim medija, međutim ovaj kvazi biznismen koji je karijeru započeo piraterijskim poslovima, a kasnije obogatio uz Dragana Đilasa, sam sebi je dao negativne poene pojavljivanjem na prestužnom mediju sa “tarzanskim” izgovorom engleskog jezika.

Pored toga što je domaća javnost naviknuta na njegovu maglovitu biografiju, sada se i svetska javnost pita kako ovakav biznismen može da ima poteškoća da priča na engleskom.

Ipak, Šolak nije objasnio kako njegova imperija sumnjivog porekla od koje on ubira finansijske plodove i od kojih kupuje fudbalske klubove u Engleskoj za stotine mililione evra radi u toj istoj cenzurisanoj Srbiji.

Kvazi biznismen Šolak je pokazao da je poput tajkuna Borisa Berezovskog, koji je pokrao Rusiju i pobegao u Englesku, pa bi da priča o tome kako je on ugrožen, a zapravo je samo jedan običan švercer video kaseta. Kakav je bio, takav je i ostao.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Rada

22.01.2022 14:18

Vido curan da se konj potkiva pa i on digo nogu .

Надам

22.01.2022 14:18

Ове психопате не треба слушати већ већ их избрисати јер жућа лопв и олош умисли да ће преварити народ

Ljubiša

22.01.2022 14:35

Pa kad voditeljka ne zna engleski...