POSTEPENO OTOPLJAVANJE Red oblaka i sunca: Poznato kada kreće znatno lepše vreme
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

 

 

Zatim jače naoblačenje, koje će posle podne u planinskim predelima istocne Srbije usloviti slab sneg, a uveče i tokom noći prolazne padavine, kiša i sneg, mestimicno se očekuju i u ostalim krajevima.

Duvaće umeren i jak severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od -9 do -2, najviša dnevna od 4 do 9 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu ujutru slab do umeren mraz. Pre podne umereno oblačno sa sunčanim intervalima uz slab jugozapadni i zapadni vetar. Zatim oblačno i uglavnom suvo, severozapadni vetar biće u pojačanju, a uveče je moguća slaba kratkotrajna kiša.

Jutarnja temperatura od -5 do -1, najvisa dnevna oko 6 stepeno, tokom noći razvedravanje.

U utorak na severozapadu Srbije pretežno sunčano, u ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, ujutru još ponegde u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, posle podne razvedravanje sa zapada.

U sredu ujutro ponegde magla, danju pretezno sunčano.

U četvrtak prolazno naoblačenje, posle podne i uveče mestimično s kišom i snegom. Zatim hladno, tokom dana na severu suvo sa suncanim intervalima, u brdsko-planinskim predelima pretezno oblacno, ponegde sa slabim snegom.

Početkom sledeće sedmice suvo, uz manji porast dnevne temperature.

Bonus video

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading