VUČIĆ OBEĆAO I ISPUNIO Prijepolje će dobiti sigurnost u snabdevanju strujom
Rina

Delegacija opštine Prijepolje, predvođena predsednikom Vladimirom Babićem i Elektroprivrede Srbije obišla je lokaciju u Velikoj Župi, nadomak Prijepolja, na kojoj će na proleće početi radovi na izgradnji nove tridesetpetokilovoltne trafostanice, čime će biti obezbeđeno sigurnije napajanje građana električnom energijom.

Time će se steći i uslovi za priključenje novih korisnika na energetsku mrežu, a investicija vredna više od 180 miliona dinara biće finansirana državnim novcem.

VUČIĆ OBEĆAO I ISPUNIO Prijepolje će dobiti sigurnost u snabdevanju strujom

Rina

 

Na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta, bilo je najavljeno da će u sredu u Velikoj Župi početi radovi na izgradnji nove tridesetpetokilovoltne trafostanice, čiju izgradnju je obećao predsednik države Aleksandar Vučić, tokom majske posete Prijepolju, ali je to pomereno za proleće.

U izgradnju nove trafostanice biće uloženo 180 miliona dinara, a država je u sanaciju dalekovoda i niskonaposnske mreže u ovom kraju već uložila više od milion evra.

"Izgradnja trafostanice poboljšaće snabdevanje električnom energijom za sve potrošače iz Velike Župe, Ivanja, Kolovrata, Gračanice i sve do Brodareva", kaže predsednik opštine Vladimir Babić.

U sanaciju niskonaponske mreže u prijepoljskom kraju država je ove godine uložila ogromna sredstva, pa žitelji planinskih sela po prvi put, nakon puno godina neće strepeti da li će zimu provesti u mraku.

"Opštinska uprava obezbediće potrebnu dokumentaciju za izdavanje građevinske dozvole, kako bi radovi mogli da počnu na proleće", ističe član Opštinskog veća Zoran Petrić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Mirjana

02.12.2021 15:27

Predsednik sve sto obeca on to i ispuni.

damir

02.12.2021 21:18

Predsednik Vučić je svako svoje obećanje uvek ispunio u rekordnom roku.

Njanja

03.12.2021 09:55

Još jedan dokaz da predsednik Vučić ispunjava obećanja i da su mu građani prioritet njihovo zadovoljstvo mir .