STANJE NA GRANIČNIM PRELAZIMA Vozila čekaju oko 5 sati da izađu iz zemlje
EPA/ANTONIO BAT

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnim prelazima Batrovci i Šid teretna vozila čekaju pet sati da izađu iz zemlje, dok na Horgošu i Kelebiji čekaju tri sata.

Na graničnom prelazu Bezdan teretna vozila se zadržavaju sat i po.

Putevi Srbije upororavaju vozače na radove na pojedinim deonicama, pa tako u izveštaju navode da se na delu između petlje Batočina i Petlje Paraćin od sutra do 23. oktobra u periodu od 8.30 do 17 časova planiraju istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta, a zbog kojih će se saobraćaj odvijati samo preticajnom trakom.

Na deonici Azanja - Selevac od sutra do 31. oktobra od 9 do 18 časova biće obustavljen saobraćaj zbog radova na izradi habajućeg sloja.

Na autoputu E-70 između petlje Sremska Mitrovica i petlje Ruma od sutra do 23. oktobra od 8 do 16 časova planirani su radovi na sanaciji kolovoza, te će za saobraćaj biti zatvarene zaustavna i vozna traka, a odvijaće se preticajnom trakom u smeru ka Beogradu.

Na deonici Svetozar Miletić - Čonoplja - Kljajićevo - Sombor do 31.decembra biće obustavljen saobraćaj zbog izvođenja radova na sanaciji postojećeg kolovoza postupkom presvlačenja asfaltnih slojeva.

Na deonici Oraovica- Predejane, most Obnove (Grdelica) do 21. oktobra od 7 do 17 časova odvijaju se radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading