PUTEVI SRBIJE JAVLJAJU  Zbog radova na nekim kolovozima, saobraćaj preusmeren na alternativne pravce
Tanjug/ Dusan Anicic

Na auto-putu E-75 zbog radova na sanaciji-rehabilitaciji kolovoza od 12. oktobra zatvorena je za saobraćaj petlja Požarevac, a kompletan saobraćaj preusmeren je preko petlje Smederevo i petlje Kolari.

Na putu Brežđe - Divčibare, na deonici Krčmar - Divčibare na snazi je obustava saobraćaja do 31. decembra zbog radova na rehabilitaciji državnog puta. Alternativni putni pravac je obilaznica Mionica - Divci - Valjevo - Kaona - Divčibare.

Na deonici Jošanička Banja - Kopaonik do 1. novembra na snazi je obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog rekonstrukcije puta.

Alternativni putni pravac za Kopaonik je Biljanovac - Raška - Rudnica - Kopaonik, a iz pravca Kruševca: Kruševac - Brus - Brzeće - Kopaonik.


Na deonici Zvečka - Stubline u toku su radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila 90 minuta, na prelazu Kelebija 120 minuta, na Gradini 180 minuta, na Batrovcima 240 i na prelazu Šid 300 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading