DETE IZAŠLO IZ VRTIĆA: Devojčica (5) iz Kuršumlije pešačila kilometar, pa pitala prodavačicu za mamu
EPA/David Fernandez

Kako je Novostima ispričala Lela Tomašević, prodavačica jedne od prodavnica u ovom naselju, da je devojčica sama i da traži roditelje ukazali su joj građani koji su bili ispred prodavnice čekajući da uđu unutra.

-Jedna mušterija me je pozvala rekavši da je ispred prodavnice dete i da traži nekoga.Izašla sam odmah i ugledala lepu devojčicu koja je bila potpuno pribrana i koja je lepo razgovarala.Pitala sam je da li je dobro, a ona mi je rekla da hoće da ide kući.

Rekla mi je i imena roditelja, a kako nisam znala ko su, ja sam pozvala koleginicu iz druge prodavnice jer sam mislila da je iz naselja i da ona možda zna ko su joj roditelji odnosno da je baka devojice jedna od mušterija-priča za Novosti Lela Tomašević. Potom je žena iz komšiluka preuzela dete, a da je njena ćerka pozvala vrtić iz kojeg su došli po devojčicu.Iz kuršumlijske predškolske Ustanove Sunce ističu da je dete od pet godina iskoristilo trenutak nepažnje i izašlo.

-Htelo je kući, ali je pogrešilo stranu i otišlo u pradavnicu- kažu za Novosti u Predškolskoj Ustanovi “Sunce “ dodajući da se dete oseća dobro kao i da majka devojčice radi u vrtiću.

Inače, iz ove ustanove dodaju da je protiv vaspitačice pokrenut disciplinski postupak.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading