NA OVE PUTNE PRAVCE OBRATITE PAŽNJU Promena režima na više saobraćajnica zbog radova na putu
TANJUG/ DUSAN ANICIC

Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku suprotnog smera.

U smeru GP Horgoš - Novi Sad za saobraćaj je zatvorena petlja „Žednik“, tj. uključenje na auto-put prema Novom Sadu i isključenje iz pravca GP Horgoš - biće onemogućeno u narednih 45 dana.

Alternativni putni pravci su petlja "Subotica Jug" i petlja "Bačka Topola".

Uključenje i isključenje na petlji „Žednik“ iz pravca Novog Sada ka Subotici je u funkciji.

Dobro Polje - Vlaško Polje, do 27. septembra povremene obustave saobraćaja, tokom radova na drž. putu II A reda br. 219, Boljevac - Knjaževac, u sledećim terminima: od 6.30 do 9 časova i od 10 do 12 časova.

Vrnjačka Banja - raskrsnica za Mitrovo Polje, u dužini od 12 km, danas od 8.30 do 18.15 časova i sutra od 9.45 do 17.15 čsova, na snazi će biti obustava saobraćaja, zbog održavanja “54th Serbian Rally“.

Auto-put E-75, izvršiće se zatvaranje petlje „Smederevo“ (Ralja) za saobraćaj, od 27. septembra do 5.oktobra, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

Tokom izvođenja radova, na petlji „Smederevo" (Ralja), u oba smera biće zatvorene izlivne i ulivne rampe, a saobraćaj će biti preusmeren na alternativne petlje „Požarevac" i „Kolari".

Auto-put E-75, „Bubanj Potok“ petlja „Tranšped“, smer ka Nišu - do 1. novembra radovi na uklapanju Kraka 3 sa novoizgrađenom petljom „Bubanj Potok“.

Saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim saobraćajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom saobraćajnom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped.

Komentari (0)

Loading