UPOZORENJE VOZAČIMA Ovo su deonice koje danas treba izbegavati
Shutterstock/ Thomas Stockhausen

Radovi na rehabilitaciji puta obavljaju se od 7 do 17 časova.

Na mostu kod Titela danas je obustavljen saobraćaj do 20 sati i to zbog radova na postavljanju spregova koji povezuju lukove mosta.

Alternativni putni pravac Perlez - Zrenjanin - Novi Sad - Titel.

Na autoputu E-75, na deonici petlja Jagodina-petlja Ćuprija do 30. oktobra zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Lugomir za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka smera Niš-Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom smera Beograd-Niš.

Na auto putu između Bubanj Potoka i petlje Tranšped u smeru ka Nišu do 1. novembra saobraćaj u smeru ka Nišu odvija se preticajnim trakama oba smera, dok se saobraćaj u smeru ka Beogradu odvija zaustavnom i voznom trakom.

Sa Obilaznice oko Beograda za saobraćaj je zatvoren prolazak podvožnjakom ispod auto-puta, pa se saobraćaj sa Obilaznice Beograda, u smeru ka Beogradu, odvija preko petlje Tranšped. Na deonici petlja Niš Jug - petlja Trupale do 13. oktobra odvijaju se radovi na rehabilitaciji kolovoza. U zoni radova u smeru Niš-Beograd za saobraćaj je zatvorena preticajna, a saobraćaj se odvija voznom trakom.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, putnička vozila i autobusi zadržavaju se 30 minuta.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading