Kosmajskog vilenjaka hapsili u Tunisu: Policijski čas i demonstracije napravili haos, Rusi pobegli glavom bez obzira
Alo

Prorekao proteste i revolucije širom sveta i zatekao se usred demonstracija u Tunisu! Vidovnjak Zlatko Šumadijski, poznatiji kao "kosmajski vilenjak" obreo se u egzotičnom letovalištu u Susu baš kad je predsednik države smenio premijera i zamrzao odluke parlamenta posle uličnih protesta koji su izbili zbog naglog porasta broja zaraženih koronom.  

"Kosmajski vilenjak" kaže za "Alo!" da je čuvar u šali pokušao da ga otera sa plaže, dok su im policajci navodno pretili hapšenjem ako se ne vrate u hotel! 

Alo

 

- Čuvar plaže me vukao za noge, dok se zezao sa mnom jer sam navodno na plaži ostao posle policijskog časa. Uoči demonstracija, koje su počele u nedelju, 25. jula, policajac je pokušao da nas natera da se vratimo u hotel, preteći da će nas uhapsiti! Mi smo se samo nasmejali i produžili niz ulicu. Naravno, nije bilo ništa od hapšenja! – priča Zlatko kroz smeh i dodaje da on i njegov prijatelj pripadaju maloj grupi turista, koji se nisu uplašili. 

 - Rusi su juče, 26. jula, prvim avionom pobegli kući! Plaže su potpuno prazne, dok su samo dan uoči demonstracija bile toliko pune da nije moglo da se prođe – kaže "kosmajski vilenjak".   

Alo

 

Predsednik Tunisa Kais Said doneo je u ponedeljak odluku o zabrani kretanja ljudi i vozila od 19 uveče do šest sati ujutru, koja je odmah stupila na snagu, a trajaće do 27. avgusta. Kako je saopšteno iz predsedništva Tunisa biće dozvoljeno kretanje samo za hitne zdravstvene slučajeve i noćne radnike. Uredba uključuje i zabranu kretanja između gradova u Tunisu i po isteku policijskog časa, osim kada je reč o ispunjavanju osnovnih potreba i hitnim zdravstvenim slučajevima, preneo je Rojters. 

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading