NA VELIKI SRPSKI PRAZNIK Vučić u Smederevskoj Palanci proglašen za počasnog građanina
Printskrin

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Vidovdan je proglašen za počasnog građanina Smederevske Palanke.

Odbornici Skupštine opštine jednoglasno su na predlog predsednika opštine Nikole Vučena doneli tu odluku.

- Pripala mi je čast da obrazložim predlog da Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije, bude proglašem počasnim građaninom Smederevske Palanke. Ta je čast utoliko veća što svi iskreni i dobronamerni žitelji naše opštine mogu jednako dobro da obrazlože ovaj predlog jer je u Smederevskoj Palanci više nego očigledno šta je sve učinjeno za poslednjih nekoliko godina i ko je najzaslužniji za brz i sveobuhvatan preporod naše opštine.

Iako je Smederevska Palanka relativno mala opština, koja po svom značaju nije zavređivala da bude prioritet, naročito ako se ima u vidu minus koji je prethodna vlast ostavila u opštinskoj kasi, Aleksandar Vučić je znao da oslušne, da kao čovek i državnik oseti patnju ljudi koji ovde žive. Dosledno politici razvoja, nije dozvolio da Palanka čeka bolje dane, nego je inicirano ubrzani razvoj našeg kraja, kako bi se opština u kojoj živimo uspešno uklopila u sveopšti društveni i ekonomski preporod Srbije - rekao je Vučen u obrazloženja ove odluke.

Vučen je naglasio i da je teško pobrojati šta je sve u Smederevskoj Palanci učinjeno zahvaljujući Vučiću i Vladi Republike Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading