UPOZORENJE ZA SVE MAJKE Dete mi se zamalo udavilo zbog jedne stvari iz kupatila, sklonite je pod hitno
Shuterstoock

Pismo jedne mame vezano za bezbednost dece obilazi Internet, i na Fejsbuku ima stotine šerova. Ono što je doživela usred noći nikada neće zaboraviti - dvogodišnjak je zamalo umro.

Žena, koja se potpisala samo kao Ili, napisala je kako je njen nestašni sin od dve godine uradio u kupatilu nešto što je moglo da ga košta života. Zamalo se udavio, a sve bi bilo sprečeno da je pre odlaska na spavanje uradila samo jednu stvar. I ne, nije zaključavanje kupatila.

- U četiri sata ujutru, moj četvorogodišnji sin je plačući ušao u našu sobu i probudio nas. Rekao je da mu je mlađi brat u kadi i da mu treba pomoć. Poleteli smo ka kupatilu - započela je ona.

- Našli smo dvogodišnjeg sina u kadi prepunoj vode, potpuno obučenog sa pelenom, a voda je curila svuda. Klečao je i glavica mu je padala, bio je na ivici da zaspi - napisala je ona.

- Najstrašnije od svega mi je bilo to što je mogao da zaspi. Udavio bi se. U kadu je ušao tako što je privukao stoličicu, nikada to ranije nije uradio. Odveli smo ga u Hitnu pomoć, i srećom dobro je, ali ovo je bilo tako blizu. Ne bismo ga spasli na vreme da se starije dete nije probudilo - napisala je ona.

- Hoću da vam kažem, za strašnu tragediju su potrebne sekunde nepažnje. Mi vodimo računa o bezbednosti naše dece. Ali zaista mi nikad nije palo na pamet da, pred spavanje, negde sklonim ili zaključam zapušač za odvod kade. Od sada ću to uvek raditi - zaključila je majka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading