(VIDEO) LUDILO NA ĐILASOVOJ I ŠOLAKOVOJ TV N1 Sagovornici optužili Srbe i Srbiju da su genocid na BiH počeli da sprovode još 1980-tih godina prošlog veka

Specijalna emisija o Srebrenici

Srebrenica, Srbija, optužba
Srebrenica, Srbija, optužba, Foto: printscreen

* U programu uživo optužili Srbe za genocid

* Genocidne radnje i sam proces izvođenja genocida nije počeo 1995

* Srbi su po autoru plan počeli da sprovde krajem 1980 tih godina prošlog veka

 Na televiziji N1, Dragana Đilasa i Dragana Šolaka, u okviru specijalne emisije o Srebrenici, koja je emitovana iz Potočara sagovornici u u programu uživo optužili Srbe da su genocid nad Muslimanima u BiH počeli da sprovode još osamdesetih godina prošlog veka.

 

" Ja bih radije govorio o genocidu u Bosni i Hercegovini. Naime, genocid nije počeo u Srebrenici. Nije počeo 1995, već krajem osamdesetih godina.Genocidne radnje i sam proces izvođenja genocida nije počeo 1995, počeo je dosta ranije - rekao je jedan od sagovornika u okviru emisije, koja se emituje iz Potočara.

 

 

Takođe sagovornik je takođe istakao da je Srebrenica vrhunac zločina i genocida.

 

NE OPTUŽUJE SE SAMO SRPSKA, VEĆ I SRBIJA Robija zbog genocida u Srebrenici! Šešeljeve reči se prolomile Skupštinom

RATU NIJE DOŠAO KRAJ Lazanski razbija najveći antisrpski mit: Jevreji spasavaju Srbe od opake klevete! Etiketa genocidnog naroda nestaje! (VIDEO)

AMERIČKI PISAC RASKRINKAO LAŽI O SREBRENICI "Srpski narod ocrnili horor pričama navodnih očevidaca! Jedini genocid je proterivanje Srba iz Krajine!"

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi