PUTIN UPOZORIO NA NAJVEĆU OPASNOST! Zlo se nadvilo nad Rusijom! Svi prisutni u sali ZANEMELI, a onda im JEZA prostrujala kroz kožu kada je izgovorio OVE REČI!

Temperatura u Rusiji raste 2,5 puta brže nego na celoj planeti, izjavio je ruski lider Vladimir Putin na drugom Globalnom samitu za proizvodnju i industrijalizaciju u Jekaterinburgu. Prema Putinovim rečima, Rusija najviše oseća promenu klime i trošenje resursa.

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: EPA

* Temperatura u Rusiji raste 2,5 puta brže nego na celoj planeti

* Strašne poplave i veliki požari besne u Irkutskoj oblasti

* U svetu se primećuju "spekulacije i mračnjaštvo"

 

- Temperatura kod nas u Rusiji raste 2,5 puta brže nego na celoj planeti. Pogledajte šta se dešava u Irkutskoj oblasti. Tamo su strašne poplave i veliki požari, na hiljade i stotine hiljada hektara šuma gore - naglasio je predsednik Rusije.

On je izjavio da se u svetu nastavlja sa degradacijom prirode i klime i da će biti suša, nerodnih godina i kataklizmi ako se ništa ne preduzme.

HAOS U NAJAVI Napad na Rusiju je samo PITANJE VREMENA! Amerikanci sve detaljno isplanirali, Srbija je KLJUČ OPERACIJE!

Suša, nepogoda, zmlja
Suša, nepogoda, zmlja, Foto: Shutterstock

- Burni tehnološki razvoj ne može da izgladi, već naprotiv, zaoštriće čitav kompleks ekoloških izazova, uključujući promenu klime i iscrpljivanje resursa - dodao je Putin.

ON JE NOVI VLADAR SVETA Putin PRESREĆAN! Dve VOJNE SILE stale na njegovu stranu! Ameri se hvataju za glavu, Rusi ih prestigli u naoružanju!

Požar, Grčka
Požar, Foto: Tanjug/AP

Kako je naveo ruski lider, umesto razgovora o suštini klimatskih promena u svetu se primećuju "spekulacije i mračnjaštvo".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi