ZLOČINAC ILI HEROJ? Vladimir ubio pedofila da spasi decu, dobio osam godina robije (VIDEO)

Vladimir Sankin iz Rusije osuđen je na osam godina zatvora nakon što je ubio Vladimira Zajceva (54), koji je pokušao da seksualno napastvuje dvojicu dečaka.

Vladimir Sankin
Vladimir Sankin, Foto: Printscreen

Sankin se tereti da je Sankinu, koji je ranije osuđivan zbog pedofilije, naneo teške telesne povrede, od kojih je ovaj kasnije preminuo. Zločin se odigrao u januaru prošle godine, nakon što je dečak (14) koji je uspeo da pobegne napadaču, dotrčao do Vladimira, koji se šetao ulicom i zamolio ga za pomoć.

Da li je Vladimir zločinac ili heroj?

Ukupan broj glasova: 755

  • zločinac: 2% (14)
  • heroj: 98% (741)

Dečak je rekao da je muškarac njega i druga namamio u stan i potom ih je, preteći sekirom, naterao da se skinu goli. Vladimir je, kada je ovo čuo, sa dečakom otrčao u stan gde je Sankin držao mališane, a pedofila je izvukao na ulicu i brutalno ga pretukao. Od zadobijenih povreda, Sankin je preminuo u kolima Hitne pomoći.

Kasnije se ispostavilo da je žrtva ranije osuđivana zbog silovanja deteta. Prilikom suđenja Vladimir je rekao da nije imao nameru da ubije čoveka, već je samo želeo da spasi decu.

Rusi smatraju da je Vladmir heroj, zbog čega su svojevremeno pokrenuli peticiju da se brani sa slobode. Ipak, sud ne smatra da je Vladimirov čin herojski i on je danas osuđen na osmogodišnju kaznu zatvora u kazneno-popravnoj ustanovi sa maksimalnim obezbeđenjem.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi