Hirurg, svetinje
printscreen Facebook
Hirurg, svetinje

printscreen Facebook

Hirurg, svetinje, Foto: printscreen Facebook

 

Aleksandar Zaldostanov poznatiji kao Hirurg predsednik ruskog moto kluba "Noćni Vukovi" i blizak prijatelj ruskog predsednika Vladimira Putina veliki je prijatelj srpskog naroda, koji je podržao u svim borbama i patnjama, a takođe nekoliko puta je posetio Srbiju.

Zaldostanov je ovog puta ponovo stao na stranu srpskog naroda koji se bori u Crnoj Gori da odbrani svoje svetinje od pokušaja vlasti da SPC po svaku cenu otme imovinu.

 

Na svom Fejsbuk profilu Zaldostanov objavio je snimak iz svoje baze pored Moskve odkale je posalo poruku da neće dati da niko otme srpske svetinje u Crnoj Gori.

" Novogodišnje božićno drvo u centru za motore posećuju naši mnogi srpski prijatelji, koji sa nama dele oduševljene emocije i ostavljaju simobilične poklone. "Rus nije nacija, već stanje uma!" - rekli su moji srpski prijatelji dodajući da se Evropa seća raspetog Hrista (ako ga se seća), a mi smo Hristos vaskrsli. I to je razlika!

Hirurg, svetinje

printscreen facebook

Hirurg, svetinje, Foto: printscreen facebook

 

Snimili smo zajedničku fotografiju kao dogovor i složili se da ćemo za budućnost smisliti nešto zajedno i stavio znak smajlija, napisao je Zaldostanov.