NAPADNUTA RUSKA VOJSKA Udarili na najjaču rusku bazu! Putin armiju podigao na noge!

Teroristi su pomoću dronova napali rusku vojnu bazu „Hmejmim“ u Siriji; napad su odbile snage PVO, saopštio je rukovodilac Centra za pomirenje zaraćenih strana u Siriji Aleksej Bakin.

U Bosni kao kod kuće: Džihadisti
Džihadisti, Foto: Profimedia

U saopštenju Centra se navodi da u napadu dve bespilotne letelice niko nije povređen.

- Ruska sredstva za protivvazdušnu odbranu otkrila su i uništila dve bespilotne letelice, koje su se približavale ruskoj vojnoj bazi iz pravca jugozapada - rekao je on.

Vazduhoplovna baza radi normalno

Osim toga, Bakin je upozorio da u južnom delu zone Idlib ostaje verovatnoća za provokacije, sa upotrebom otrovnih materija.

- Prema dostupnim informacijama, postoji mogućnost da pripadnici terorističkih organizacija, u cilju provokacija, insceniraju primenu otrovnih supstanci u južnom delu zone deeskalacije Idlib, sa ciljem da se Vladine snage optuže za upotrebu hemijskog oružja protiv civila - naglasio je on.

RASPLAKAĆETE SE! Otac (26) i ćerka (2) zajedno otišli u smrt! Jedan detalj će vas DOTUĆI! Slika za koju je svaka reč suvišna! (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Sukob u Sirijskoj Arapskoj Republici počeo je 2011. godine. Oružane snage Rusije su 2015. godine, na poziv zvaničnog Damaska, počele da pomažu u oslobađanju teritorije zemlje od ilegalnih oružanih formacija. Dve godine kasnije, ruska komanda objavila je kraj aktivne faze vojne operacije protiv terorista.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi