Sirijski tenk
Printscreen/Youtube
Sirijski tenk

Printscreen/Youtube

Sirijski tenk, Foto: Printscreen/Youtube

 

Militanti podržani od strane Turske u zapadnom Alepu dobili su poslednje upozorenje da se sklone iz zone deeskalacije pošto sirijske snage šalju pojačanje i spremaju ofanzivu.

Vetar udarao do 300 kilometara na sat, vlasti strahuju da ima još mrtvih!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 05.09.2019. 08:15 - 05.09.2019. 08:25 Najmanje 20 osoba poginulo je u udaru uragana Dorijan na Bahamima, a vlasti strahuju da će taj broj rasti. Bahami, Foto: printskrin * Poginulo najmanje 20 osoba * Dorijan razorio Bahame * Vlasti strahuju da ima još mrtvih Najnovije podatke o žrtvama objavio je ministar zdravlja Dvejn Sands.

Putem razglasa, oficir sirijske vojske odredio je 15. oktobar kao rok za militante da napuste područje deeskalacije.

Pročitajte još:

- Dana 15. oktobra, svi koji ne napuste oblast biće ciljani i uništeni. Sat otkucava; vaš je izbor. Ili idite ili će vam leševi trunuti pod suncem - išlo je sa razglasa.

- Tačno znamo gde se krijete, vaša skrovišta i tuneli neće vas spasiti. Ruske vazduhoplovne snage pustiće vam pakao na glave.

Prema izveštajima, ogromna pojačanja raznih formacija sirijske vojske nedavno su se sjatila u zapadni i severni deo Alepa pred veliku nadolazeću ofanzivu. Dana 18. avgusta, Slobodna sirijska vojska koju podržava Turska (FSA) pokrenula je nekoliko artiljerijskih napada prema gradu Tal Rifat u severnom Alepu, pogodivši položaje ruske vojske u tom području.

Prezadovoljno pozirali i snimali se, a onda je sve pošlo po zlu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 04.09.2019. 20:47 Nisu očekivali. Džihadisti, Foto: Youtube/Printscreen Dvojica militanata džihadista razneta su u artiljerijskim udarima sirijskih snaga u južnom Idlibu u znak odmazde zbog ponavljanja kršenja poslednjeg primirja. Ubijeni džihadisti snimali su sopstveni video snimak tokom obilaska grada Al-Tah koji se nalazi u istočnom delu Marat al Numana u južnom Idlibu.

U napadu je, kako se izveštava, povređen jedan ruski vojnik. Ranije u avgustu, militanti u predgrađu Alepa otvorili su minobacačku vatru na gradska naselja ostavivši više povređenih, javlja sirijska državna televizija.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista