RUSI UMEŠANI U HAOS U AMERICI?! Fotografija sve otkrila - Američki policajac pokazao tetovažu (FOTO)

Demonstracije se nastavljaju, a mnogi sumnjaju u "ruski trag".

Američki policajac sa tetovažom Rusije
Američki policajac sa tetovažom Rusije, Foto: Youtube/Printscreen

Fotografija američkog policajca na protestima u Hjustonu, na čijoj podlaktici se vidi tetovaža na kojoj ćiriličnim pismom piše "Rusija", uz naziv jednog ruskog grada, izazvala je burne reakcije na internetu. Policajac u uniformi istovremeno prijateljski pozdravlja Afroamerikanca koji učestvuje na protestima — za razliku od svojih kolega.

Taj momentat je zabeležio i objavio na društvenoj mreži američki novinar. Naziv grada na tetovaži ne može se tačno odrediti - vidljiv je samo kraj naziva - "ovsk".

Korisnici društvenih mreža počeli su da se šale na račun fotografije pominjući "ruski trag" na protestima koji su zadesili Ameriku.

Američki policajac sa tetovažom Rusije
Američki policajac sa tetovažom Rusije, Foto: Youtube/Printscreen

U Hjustonu su ulične akcije bile prilično intenzivne – reč je o rodnom gradu Džordža Flojda. Upravo ta tragedija izazvala je talas nemira u Sjedinjenim Američkim Državama.

Priča o tetovaži već je druga vest koja ima veze sa "posebnom ulogom Rusa" u trenutnim neredima.

U utorak je vlasnik ruskog restorana "Puškin" u San Dijegu odbranio svoj lokal od huligana i demonstranata koji su protestovali u tom južnom kalifornijskom gradu. Fotografija na društvenim mrežama je bila potpisana: "Ruska mafija se brani punom parom". Sam vlasnik restorana Ajk Gazarjan je naveo da to nije tačno i da je to napisao njegov kolega od preko puta.

- Oni su videli da Rusi stoje preko puta, štite biznis i jednostavno su rešili da ih nazovu mafijom - rekao je Gazarjan.

Povodom navodnog "ruskog traga" oglasio se i ambasador Rusije Anatolij Antonov koji je kategorički odbacio sve optužbe da je Rusija na bilo koji način umešana u proteste koji se trenutno odvijaju u Americi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi