Hmejmim
Profimedia
Hmejmim

Profimedia

Hmejmim, Foto: Profimedia

Kompleksi protivvazdušne odbrane na ruskoj aviobazi „Hmejmim“ oborili su šest dronova koje su navodili militanti, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Pročitajte još:

- Radari ruske aviobaze ’Hmejmim‘ otkrili su 11. avgusta oko 20 časova i 10 minuta po moskovskom vremenu šest dronova, koji su se približavali sa severozapada ka aerodromu - navodi se u saopštenju.

Sredstva PVO su uništila sve letelice na bezbednoj udaljenosti. Tom prilikom niko nije povređen, niti je bilo materijalne štete.

Dvoje mrtvih, više ranjenih, Moskva pod visokom uzbunom, zatvaraju DEO MORA!

AUTOR: Tanjug; D:K. DATUM I VREME: 08.08.2019. 19:06 - 08.08.2019. 19:13 Uzbuna! Rusija, Foto: screenshoot/Twitter Rusija je na mesec dana zatvorila za plovidbu deo Belog mora nakon današnje eksplozije raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na severu zemlje, u kojoj su dve osobe poginule, a četiri ranjene, javila je agencija Interfaks, pozivaući se na zvaničnike luke u tom gradu.

„Hmejmim“ nastavlja normalno da funkcioniše.

U julu su dva lokalna stanovnika poginula, dok su četvorica povređena tokom terorističkog napada na područje u okolini baze „Hmejmim“ u Siriji.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT