Putinova vila
Printscreen
Putinova vila, Foto: Printscreen

Naime, ruski arhitekta i dizajner Roman Vlasov projektovao je za Putina kuću, fantastičnog dizajna i smeštenu među šumom u Sočiju, najvećem odmarališnom gradu u Rusiji.

Putinova vila, Foto: Printscreen

Iako još uvek nije poznato koliko novca je Vladimir Putin iskeširao za vilu neverovatnog dizajna, svakako da se zna da je ranije predsednik Rusije za omanje vile plaćao i do 35 milona evra.

Posedi i Putinovo bogatstvo je pod svetlima reflektorima otkad ga je njegov opozicione protivnik Aleksej Navaljni osudio za korupciju, kao i da poseduje vilu kod Crvenog mora, koja je za njega sazidana pod komplikovanom korupcijskom šemom.

U istraživačkoj priči se navodi da je nekretnina koštala 1,37 milijardi dolara i da je reč o “najvećem mitu” u istoriji.

Predsednik Rusije lično je demantovao da je vlasnik lusuzne rezidencije, za koju ga je optužio zatvoreni opozicionar Aleksej Navaljni, a čija je onlajn istraga o toj kući pregledana 86 miliona puta.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

mihailo

28.01.2021 06:34

A imaju li ti koji "stancaju" slike Putinovih vila, nekakav dokaz za to??? Ili misle da su kao i njima za dokazivanje, dovoljne gace "najaceg protivnika" Putina

Алексей Навальный

28.01.2021 07:13

Ајде?