ZAROBLJENI RUSKI DRŽAVLJANI! Osmoro ljudi u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Uzbuna u Moskvi! Krenula je akcija spasavanja, usijali se telefoni!

Kritična situacija!

Požar tržni centar Moskva
Foto: Tanjug/AP

Troje građana Rusije su zarobili pirati kod obale Kameruna, saopštilo je rusko Ministarstvo inostranih poslova. Diplomate rade na njihovom oslobađanju.

TRAMP JE ŽEŠĆI ŠALJIVDŽIJA! Danci ne prestaju da se smeju njegovoj najnovijoj GLUPOSTI! NJEN surov odgovor je sigurno uzdrmao njegov EGO!

Video ispod: Ruska mornarica protiv somalijskih pirata

Kako se navodi na sajtu ruskog Ministarstva spoljnih poslova — u području luke Duala u Kamerunu nepoznate osobe su napale teretni brod "Marmalajta", koji pripada danskoj kompaniji "Ultrabalk" i koji je plovilo pod zastavom Antigva i Barbuda. Kako je saopštila agencija "Marlou navigejšn Rusija" iz Sankt Peterburga — napadači su zarobili osam članova posade, među kojima su trojica građani Rusije.

BEZ MILOSTI ZAGRMELI SA BRDA! Usijale se cevi, topovi tuku! Dušmani padaju kao glineni golubovi! (FOTO/VIDEO)

KRALJEVSKA PORODICA SAOPŠTILA NAJTUŽNIJU VEST Jutros je PREMINULA! Duboko smo pogođeni zbog odlaska naše drage... CELA ZEMLJA U SUZAMA!

PRED VRATIMA PAKLA! Sirijska armija GAZI sve pred sobom! Rusi bratski pomažu! Osvajanje OVOG grada biće im NAJGADNIJE iskustvo ikada! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi