Ruska vojska
Printscreen/Youtube
Ruska vojska

Printscreen/Youtube

Ruska vojska, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Pre desetak dana je oslobođen ključni grad Kan Šejkun

* Tzv. džep koji su kontrolisali džihadisti Džaiš al Ize sada je u potpunosti oslobođen

* Od tog "džepa" ostala je jedino turska vojna osmatračnica nadomak gradića Moreka 

Ruska vojna policija rasporedila je svoje snage u područje oko turske osmatračnice na severu Hame.

Novi osvetnički napad Izraela! Na udaru Hamas i Hezbolah! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 09:01 Najnovija eskalacija nasilja na Bliskom istoku. Foto: printscren youtube Izraelska avijacija je izvršila vazdušni napad na vojni položaj pripadnika palestinske grupe u Libanu, blizu sirijske granice. POLICIJA UPOTREBILA BOJEVU MUNICIJU! Duge cevi na ulicama, demonstranti ih jure metalnim šipkama, rafali odjekuju gradom!

Prema vojnom izveštaju iz provincije Hama, ruska policija je rasporedila svoje snage na područje turskog posmatračkog mesta kako bi ublažila bilo kakve tenzije između turskih i sirijskih oružanih snaga.

Pročitajte još:

Rusku vojnu policiju u nedelju su fotografisali lokalni izveštači dok su ovi utvrđivali svoje položaje oko turskog posmatračkog mesta.

Uprkos zahtevu sirijske vlade da se turska vojska povuče sa ovog posmatračkog mesta i svih drugih mesta, rusko raspoređivanje nema nikakve veze sa pritiskom Ankare da napusti to područje.

Viteški se borio do smrti! Takvog heroja Putin i Rusija nikada neće zaboraviti!

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 25.08.2019. 11:38 Bio je spreman na sve! Ruska vojska, ruski vojnik, Foto: Printscreen/Youtube Ruski vojnik iz privatne vojne kompanije "Vagner PMC" navodno je poginuo tokom bitke za Kan Šejkun, javila je u subotu ruska vazduhoplovna publikacija Avia.Pro. PUTIN BESAN KAO RIS, MOSKVA NA NOGAMA!

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa