Sergej Šojgu
Printscreen/Youtube
Sergej Šojgu

Printscreen/Youtube

Sergej Šojgu, Foto: Printscreen/Youtube

 

* NATO potvrdio informaciju o presretanju aviona iznad Baltičkog mora

* Ruski lovac i avion u kome je bio Šojgu praćen je iznad Baltika

* NATO ne raspolaže informacijama o tome ko se nalazio u avionu

NATO je potvrdio da se lovac Alijanse približio ruskom avionu iznad Baltičkog mora, kako bi ga identifikovao, ali ne raspolaže podacima ko se u njemu nalazio.

- Ruski avion, koji je pratio najmanje jedan ruski lovac, ranije danas je bio praćen iznad Baltičkog mora - saopštio je činovnik Alijanse.

Pročitajte još:

Prema njegovim rečima, lovci iz sastava baltičke misije vazdušnog patroliranja NATO-a poslati su kako bi "identifikovali avion koji je leteo u blizini vazdušnog prostora saveznika".

Razarač SAD nepozvan uplovio u Crno more, a onda je Putin poslao srdačnu "dobrodošlicu"! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Vostok/V.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 21:36 Crnomorska flota prati razarač "Porter" američke vojne mornarice, koji je 8. avgusta uplovio u južni deo Crnog mora, saopštio je Nacionalni centar za odbranu Rusije.

- Čim je avion identifikovan, avioni NATO-a su se vratili u bazu - naveo je činovnik, dodavši da "NATO ne raspolaže informacijama o tome ko se nalazio u avionu".

Neprijateljske podmornice krenule u napad! Rusija na udaru! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Tass/V.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 18:06 Primećene neprijateljske podmornice! Rusija na udaru! (VIDEO) Ruska Severna flota, Foto: Youtube/Printscreen Ratni brodovi Severne flote rasporedili su se na granici Barencovog i Norveškog mora u mornaričkim manevrima kako bi tragali za neprijateljskim podmornicama, izveštava agencija za štampu u petak.

Ministarstvo odbrane Rusije je saopštilo da je lovac NATO-a F-18 pokušao da se približi avionu ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua iznad neutralnih voda Baltičkog mora, ali da su ga piloti Su-27 oterali.

Dobijen još jedan, ali grad mnogo vredan! Zadat strahovit udarac neprijatelju Rusije! Ima krvi do kolena! Kidaju kao Tigrovi! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 17:14 Slavlje u Damasku! Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP Sirijska arapska vojska (SAA) prvi put je napredovala ka južnom koridoru provincije Idlib, danas nakon što je izvela iznenadni napad na grad Sukaik, blizu granice sa Hamom. MUSLIMANI SVETA SLAVE KURBAN BAJRAM Više od dva miliona vernika okupilo se na planini Arafat!

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista