TAJNA PUTINOVIH PUTOVANJA Najbliži saradnik otkrio ono što svi žele da znaju, spomenuo i suplemente

Progovorio o brojnim putovanjima

Vladimir Putin, Dmitrij Peskov
Vladimir Putin, Dmitrij Peskov, Foto: AP/Alexei Nikolsky

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je nemoguće za kratko vreme pripremiti se za tako žestok raspored kakav ima predsednik Rusije Vladimir Putin, već da je potrebno konstantno održavati izuzetno visoku fizičku formu.

Komentarišući posetu Putina Južnom Sahalinsku, gde je osam sati razlike u odnosu na Moskvu, Peskov je rekao da je za takva putovanja nemoguće pripremiti se za samo jedan dan, već da tajna leži u dobroj formi.

- Nemoguće je pripremiti se za jedan dan za takav put. Potrebno je da ste konstantno u veoma visokoj fizičkoj formi - rekao je on u intervjuu za televiziju „Rusija 1“.

Dmitrij Peskov
Dmitrij Peskov, Foto: AP/Alexander Zemlianichenko

Peskov, međutim, nije mogao da odgovori na pitanje novinara da li Putin uzima određene preparate kako bi se što pre navikao na te vremenske razlike prilikom putovanja.

Rusi u nedelju izlaze na lokalne izbore! Kakvu zapravo tajnu kriju predizborni plakati?

AUTOR: Alo.rs/Politico/A.M. DATUM I VREME: 07.09.2019. 17:32 Taktika ili distanciranje od politike ruskog lidera?! Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP * Stanovnici Moskve u nedelju izlaze na lokalne izbore * Na glasačkim listića i plakatima u kampanji nije bilo predsednika Rusije * Kandidati za Gradsku Dumu distancirali se od partije ruskog predsednika Glasači u Moskvi u nedelju izlaze na lokalne izbore, ali kada budu pogledali u listiće na njima neće videti predstavnike vladajuće stranke Jedinstvena Rusija, na čijem je čelu predsednik Vladimir Putin.

- Možda i koristi, ali to je njegova tajna, ja o tome ništa ne znam - dodao je portparol Kremlja.

BONUS VIDEO: Goran Vesić predlaže novi zakon za trotinete

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi