Vladimir Putin
Printscreen
Vladimir Putin

Printscreen

Vladimir Putin, Foto: Printscreen

Status Putinovog specijalca stekao je posle najsurovije obuke, koju prođe samo četiri odsto kandidata, koji su prethodno izabrani iz redova najboljih regruta ruske vojnoobaveštajne i kontraobaveštajne službe.

PROČITAJ JOŠ:

Pripadnik je Nacionalne garde, poznatije kao "Putinovi lavovi", i ima ovlašćenja i da svoje operativce suprostavi delovanju američke, engleske i nemačke službe (CIA, MI6, BND) protiv interesa Srbije, zbog čega je u redovima tih tajnih agencija zavladala panika.

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin

Tanjug

Aleksandar Vučić i Vladimir Putin, Foto: Tanjug

- "Lav" koga je Putin poslao spada među najbolje od najboljih. Regrutovan je iz Vojne obaveštajne službe (GRU) i Federalne službe bezbednosti (FSB) i potom je prošao strogu fizičku obuku i testove mentalne i fizičke izdržljivosti i spremnosti u tri centra. To traje dve godine – priča izvor.

PREPORUČUJEMO:

On dodaje da Putinov "lav" ima između 30 i 45 godina, te otkriva da se, prema nepisanom pravilu, u određenu zemlju šalje upravo onaj agent koji je poreklom vezan za tu državu.

- On je visokoobrazovan, ima hakerske sposobnosti, rukuje svim vrstama oružja, ima vrhunsku mentalnu i fizičku spremnost, ekspresno procenjuje osobe, situacije i brzo deluje. Posvećen je, posao mu je na prvom mestu. "Putinov lav" zato nikad nije pao, nije otkriven, za razliku od američkih, italijanskih, britanskih agenata – otkriva izvor.