"NIKAD NE BIH POMISLILA DA BI ONA TO MOGLA DA UČINI" Frizerka Nadežda (31) ubila tek rođenu bebu?! Devojčicu stavila u veš mašinu!

Novorođenče je pronađeno mrtvo nakon što je kako se sumnja majka devojčicu stavila u mašinu za pranje veša.

Trudnica, trudnoća
Trudnica, trudnoća, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Žena se suočava sa istragom zbog ubistva nakon što je njeno novorođeno dete pronađeno mrtvo u veš mašini. Frizerka Nadežda Z. (31) rodila je svoje četvrto dete prevremeno tokom noći, navele su ruske vlasti u službenom izveštaju.

Njen suprug Denis pozvao je hitnu pomoć ujutro nakon što je u njihovoj kući u Talici u Sverdlovsku, ugledao suprugu u krvi. Policijski izvor potvrdio je da je beba stavljena u veš mašinu, i da je pokrenuta istraga o ubistvu.

Majka, koja se trenutno nalazi u bolnici, rekla je da je njena beba mrtvorođena. Suočena je sa optužbama zbog ubistva svog novorođenog deteta, što bi prema Članu 106 Ruskog krivičnog zakonika moglo da je košta do pet godina zatvora.

Majka i beba
Majka i beba, Foto: Youtube/Printscreen

Nadeždu koja je u svom gradu poznata kao popularna frizerka prijatelji su opisali kao "dobru majku". Ima sina iz prethodnog braka i dve ćerke kod sadašnjeg muža.

Elena Firtseva, prijateljica Nadežde, rekla je za novine "Komsomolskaja Pravda":

- Nadežda je marljiva i brižna majka. Nije bilo razloga da se ubije beba i to na tako okrutan način. Rekla mi je da se dete rodilo prerano i da je mrtvorođeno. 

Još jedna prijateljica rekla je za lokalni list E1:

- Videla sam je nedavno dok je bila trudna ... Možda je porodica imala svađe, ali to nije bilo vidljivo - rekla je ona, prema pisanju britanskog "Daily Mail-a"

- Nikad ne bih pomislila da bi ona to mogla učiniti.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi