DEČAK IZ RUSIJE JE OSTAO SIROČE PRE PAR GODINA Danas je sreo Putina, i imao je samo jednu stvar da ga pita!

Dečak, koji je pre nekoliko godina ostao siroče, obratio se ruskom predsedniku Vladimiru Putinu na otvaranju tematskog parka „Ostrvo mašte“ i zamolio ga da mu pomogne da se vrati porodici. Pored toga, on je sa predsednikom podelio i svoje snove, rekavši mu da želi da postane kaskader.

Vladimir Putin
Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP

Dečak Miša iz jednog moskovskog sirotišta tada je postao jedan od prvih posetilaca tematskog zabavnog parka.

Miša je priznao da voli da se bavi sportom, čita knjige i gleda filmove sa istorijskom tematikom, kao i da više voli istoriju i fizičko vaspitanje kada je reč o školskim predmetima.

Da li će mu Putin pomoći da se vrati porodici?

Ukupan broj glasova: 360

  • Da: 95% (342)
  • Ne: 5% (18)

„Voleo bih da postanem kaskader i da izvodim različite trikove, ili da se bavim parkurom. Trudim da budem u formi. Voleo bih da upoznam pravog kaskadera, da ga pitam kako je postigao takav uspeh, kako je trenirao i sa kim“, rekao je Miša.

Dečakovi roditelji umrli su pre nekoliko godina, a njegova baka, koja ima preko 70 godina, brinula je o njemu. U oktobru prošle godine sud je lišio dečakovu baku dužnosti staratelja. Sada je dečakov kum izdejstvovao da Miša može da ga poseti tokom vikenda.

Istovremeno, Odeljenje za rad i socijalnu zaštitu istaklo je da u bliskoj budućnosti namerava da još jednom da kontaktira baku dečaka i predloži joj da započne sa prikupljanjem dokumenata za vraćanje starateljstva.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi