AMERI, ČUVAJTE SE! PUTIN IMA NOVO UBITAČNO ORUŽJE! Biće to odličan čuvar ruskog severa i Arktika! Razbija neprijatelja na minus 50! Obara sve na 12.000 metara visine! (VIDEO)

Ruska vojska je testirala novo oružje specijalno dizajnirane za korišćenje u arktičkim oblastima.

Ruski raketni sistem Tor-M2DT
Ruski raketni sistem Tor-M2DT, Foto: Youtube/Printscreen

 

* Tor-M2DT  je izdržljiv raketni sistem namenjen da dejstvuje u oštrim klimatskim oblastima poput Arktika

* Obara sve na 15 km daljine i 12 km visine!

* Može da radi na temperaturi od minus 50 stepeni!

U pitanju su raketni sistemi Tor-M2DT koji ispaljuju protivvazdušne projektile, a koji su prvi put predstavljeni javnosti na velikoj paradi za Dan pobede u Moskvi 2017. godine.

VANREDNI LET NA LINIJI MOSKVA-BEOGRAD Putinov specijalac za Kosovo sleteo u Srbiju! (VIDEO)

Ove nedelje, dva ova sistema su odvezena na obale Novaje zemlje pomoću amfibijskog broda Severne flote ruske vojske. Sistemi su testirani tako što su gađali dronove koji su leteli na različitim visinama, pri uslovima kada je nebo vedro, ali i dok su bili skriveni iza oblaka.

Raketni sistem Tor-M2DT može detektovati do 40 pokretnih ciljeva u vazduhu na daljini od 15 kilometara i na visinama od 12.000 metara.

STRAVIČNA NESREĆA POGODILA RUSIJU Registrovan je UDAR! Evropski centri za VANREDNE SITUACIJE javljaju, čekaju se PRVI IZVEŠTAJI!

Ovi raketni sistemi se sastoje od dva vagona. Prvi služi za prevoz, dok se drugi sastoji od lansera raketa i radara. Napravljeni su za rad u teškim vremenskim uslovima Arktika, pa ove rakete mogu da funkcionišu na temperaturama do minus 50 stepeni Celzijusa.

NEPREDVIDIVA RUSIJA Svet se uveliko sprema za početak DUGOG I KRVAVOG RATA, a sve oči su uprte u Putina!

Sistem igra ključnu ulogu u ponovnom naoružanju ruskog dela Arktika, uključujući i zaštitu novih baza u Zemlji Franca Josifa, Novoj Zemlji, Severnoj Zemlji, Novim Sibirskim ostrvima i ostrvu Vrengl. Sva ova ostrva i arhipelazii se nalaze duž Severnog morskog puta.

BONUS VIDEO: Migovi 29 u pratnji Emanuela Makrona

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi