Vladimir Putin
PrintscreenYoutube
Vladimir Putin

PrintscreenYoutube

Vladimir Putin, Foto: PrintscreenYoutube

„Sutra je glavni dan glasanja. Molim svakoga da kaže svoju reč. Svaki glas je važan“, poručio je Putin u obraćanju građanima.

Putin je istakao da građani Rusije daju glas za zemlju u kojoj žele da žive, a izmene Ustava će stupiti na snagu samo ako ih narod odobri.

Ne glasamo za puke izmene izražene u jasnim pravnim normama. Glasamo za zemlju u kojoj želimo da živimo. Sa savremenim obrazovanjem i zdravstvenom zaštitom, sa pouzdanom socijalnom zaštitom građana. Sa efikasnom vlašću koja je u službi društva. Glasamo za zemlju za koju radimo i koju želimo da predamo našoj deci i unucima“, poručio je Putin.
Predsednik Rusije je izrazio uverenje da svako na taj način pokazuje da misli pre svega na svoje bližnje i oslanja se na vrednosti koje objedinjuju sve građane.

„A to su istina i pravda. To je poštovanje prema radnom čoveku, prema ljudima starijih pokolenja. To je porodica i briga o deci. O njihovom duhovnom vaspitanju. Izmene Ustava – ako ih budete podržali – jačaju te vrednosti i principe kao najviše, bezuslovne ustavne garancije“, rekao je Putin.

Predsednik Rusije se obratio građanima putem TV iz Tverske oblasti gde je otkriven memorijal Sovjetskom vojniku.

Izmene Ustava RF

PROČITAJTE JOŠ: