Juri Janevski
Printscreen youtube
Juri Janevski

Printscreen youtube

Juri Janevski, Foto: Printscreen youtube

U januaru ove godine otkriveni su delovi tela - istraga je trajala nekoliko meseci, ali je ubica konačno iza rešetaka. U pitanju je ruski glumac Juri Janevski!

U pitanju je transvestit Džamsud Kazamatonov (23), koji je nakon ubistva nožem raskomadan. Policija je pronašla torzo s muškim genitalijama, ali i implantate u grudima, preko kojih je i identifikovala žrtvu.

Nakon praćenja serijskog broja silikonskih umetaka, otkriveno da je su stavljeni Džamsudu pre nekoliko godina. Ispitivanjem prijatelja žrtve otkriveno je da se s*ksualna radnica viđala s glumcem Jurijem Janovskim (52).

Policija je morala da sačeka s isptivanjem osumnjičenog, jer se nalazio u bolnici zbog preloma kičme - Jurij je u u avgustu pao s petog sprata zgrade i imao nekoliko operacija. Kada se konačno oporavio ispitan je i - sve je priznao!

Janovski je rekao da se viđao sa žrtvom, koja se njemu predstavljala kao Tamara. Rekao je da je posle nekoliko susreta mislio da pokušava da ga otruje i opljačka, zbog čega je "Tamaru nekoliko puta ubo nožem, nakon čega ju je isekao testerom".

Mediji pišu da mu preti zatvorska kazna od 15 godina.

PROČITAJTE JOŠ: