PUTIN IZDAO NAREĐENJE, ŠOJGU OBELODANIO Alarmirana ruska armija! Sve mora biti odrađeno bez greške, očekuju napad neprijatelja svakog časa?!

Nema opuštanja!

Ruska vojska
Ruska vojska, Foto: Youtube/Printscreen

Rusko ministarstvo odbrane napreduje s naporima na poboljšanju infrastrukture na opskrbnim bazama Hmejmim i Tartus, izjavio je u utorak ministar odbrane Sergej Šojgu.

- U bazi Hmejmim u toku su radovi na unapređenju infrastrukture vazdušne baze Hmejmim i popravci objekata u luci Tartus za ruske mornaričke brodove - rekao je Šojgu tokom konferencije za štampu u Moskvi.

Ruska vojska
Ruska vojska, Foto: Youtube/Printscreen

RUSKI SUHOJ, A NA NJEMU TURSKI BARJAK! Erdogan nastavlja da tera inat Americi! Novom porukom uzdrmao Vašington! (VIDEO)

- Zadaci zaštite, očuvanja i održavanja borbene gotovosti oružja i specijalne opreme ruskog vojnog kontingenta sada su u prvom planu - rekao je Šojgu, dodajući da su u stvaranju infrastrukturnih objekata uzeti u obzir razni vanredni faktori, od klimatskih uslova do iznenadnih napada terorista.

NASTAĆE PAKAO! Sve je dogovoreno...Rusi i Iranci šalju trupe! (VIDEO)

PUTIN ODIGRAO MAJSTORSKI Asad dobija Idlib, Erdoganu ostaje da liže sladoled! Rusko “tajno oružje” srušilo snove Ankare (VIDEO)

AMERI, ČUVAJTE SE RUSKOG TORNADA! Opasniji je od svih vaših! Uništava sve pred sobom, ni kamen na kamenu ne ostaje! (VIDEO)

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi