Kraljevski doček za Putina
Twitter/Printscreen
Kraljevski doček za Putina, Foto: Twitter/Printscreen

 

* Predsednik Rusije Vladimir Putin i kralj Saudijske Arabije Salman ibn Abdel Aziz el Saud su na pregovore u kraljevskoj palati stigli elektromobilom

* Lideri su se četvorosedom vozili po kraljevskoj palati

* Putin i Salman su se do sale za pregovore dovezli elektromobilom, nakon završetka prijema koji je saudijski kralj pripremio u čast svog ruskog kolege

Poklon ruske strane

Ruska delegacija je saopštila da će ruska strana pokloniti Saudijcima kamčatskog sokola. Kako se navodi, ruska strana je sa posebnom pažnjom birala pticu što lepšeg izgleda.

Pročitajte još:

- To je ženka, kojoj je, po rođenju, ministar prirodnih resursa i životne sredine dao ime Alfa - navodi se u saopštenju i dodaje da će saudijska strana imati pravo da izabere novo ime za pticu.

- Ptica je snažna i zastrašujuća - tako je ruska delegacija opisala sokola, koji lovi druge ptice u vazduhu.

Poseta Saudijskoj Arabiji

Predsednik Rusije Vladimir Putin stigao je u državnu posetu Rijadu, gde se sastao sa kraljem Saudijske Arabije Salmanom bin Abdel Azizom el Saudom u kraljevskoj palati "Jamama".

Ko sme, a ko ne sme da bude u Siriji

AUTOR: Alo/Agencije/V.M. DATUM I VREME: 12.10.2019. 18:49 Poslao ozbiljnu poruku.

Putin je na početku sastanka saopštio da tokom posete Saudijskoj Arabiji planira da razgovara o osnovnim aspektima bilateralne saradnje i da razmeni mišljenja o međunarodnim pitanjima, a takođe je napomenuo da ceni doprinos kralja Saudijske Arabije u unapređenju mnogostrane saradnje.

BONUS VIDEO: Anketa: Šta građani misle o protestu taksista

 

Komentari (1)

anonymus

15.10.2019 06:09

Ova plavusa je upravu.Ali dublji problem Naroda nije saznatljiv ankatama na ulici.