Ruska vojska
Youtube/Printscreen
Ruska vojska

Youtube/Printscreen

Ruska vojska, Foto: Youtube/Printscreen

 

* 300 ruskih vojnika vraća se u Čečeniju

* Oni su služili u Siriji u redovima ruske vojne policije 

* Pokazali su izuzetnu hrabrost

U Čečeniji je održana svečana ceremonija upriličena povodom povratka bataljona vojne policije nakon njegove misije u Siriji, saopštila je u utorak kancelarija ruskog Južnog vojnog okruga.

Pročitajte još:

- Komanda vojne policije zahvalila se osoblju na hrabrosti i visokoj profesionalnosti koja je pokazana izvan domovine u zaštiti civilnih objekata, transportu humanitarne pomoći i otvaranju  humanitarnih koridora u deeskalacionim oblastima - navodi se u saopštenju.

Poslato 200 ruskih vojnika po specijalnom zadatku?!

AUTOR: Alo/Sputnik/V.M. DATUM I VREME: 07.11.2019. 11:53 Oglasio se Sergej Rjabkov. Ruska vojska, Foto: Youtube/Printscreen Zamenik ruskog ministra spoljnih poslova Sergej Rjabkov opovrgnuo je izveštaje američkih medija o ruskim borcima koji navodno deluju u ratom razorenoj Libiji, nazivajući ih "spekulacijama". ŠOK U RUSIJI! Putin otpustio 10 glavnih ljudi!

- Oko 300 vojnika Južne vojne oblasti vratilo se kućama nakon što su uspešno izveli posebne misije na teritoriji Sirijske Arapske Republike - stoji u saopštenju.

Pročitajte još:

Osoblje vojne policije izvršilo je misije zaštite vitalnih objekata grupisanja ruskih snaga, osiguralo javni red i bezbednost civila u oslobođenim zonama, organizovalo humanitarne konvoje i obezbedilo sigurnost tokom humanitarnih napora, saopštio je pres.

Ruski avion u najopasnijoj misiji do sada. Morao je sve brzo da odradi (VIDEO)

AUTOR: Alo/Sputnik Arabic/V.M. DATUM I VREME: 07.11.2019. 12:20 Nastavljaju sa udarima. Ruski avion, Foto: Youtube/Printscreen * Sirijske i ruske vazduhoplovne snage bombarduju područja između Latakije, Hame i Idliba * Ove oblasti smatraju opasnim logističkim trouglom terorista * On se proteže sve do turske granice "Hajat Tahrir Al-Šam" i "Islamska partija Turkestana" su najdominantnije terorističke grupe u ovim oblastima, zajedno sa drugim manje uticajnim militantima poput "Ansar al-Tavhida", "Turkmenske divizije" i turskih "Sivih vukova".

Osoblje bataljona primilo je ordenje i državne nagrade na ceremoniji dobrodošlice kući.

BONUS VIDEO: Alo.rs na licu mesta! Drama u naselju Braća Jerković