Krevetac
Shutterstock
Krevetac

Shutterstock

Pobegla kada je u sobi ugledala majku, Foto: Shutterstock

Prava drama odigrala se sinoć u mestu Pleternica nadomak Požege kada je nepoznata žena duge crne kose, obučena u crno ušla u jednu kuću u naselju i pokušala da ukrade bebu!

Otac je uspaničeno pozvao policiju nešto posle 20 časova i prijavio slučaj!

- Bilo je oko 20.25 sati kada nam je u kuću ušla nepoznata žena. Imala je crnu dugu kosu, bila je odevena u crnu duksericu, imala je dugu suknju i sjajne papuče na nogama, tako mi je nepoznatu osobu opisala moja supruga. Po njoj žena je imala između 20 i 30 godina, najverovatnije iznenađena što je u sobi videla moju suprugu žurno je napustila kuću - rekao je policiji uplašeni otac.

On smatra da je žena imala nameru da ukrade njihovu bebu, jer iz kuće, dvorišta i drugih prostorija nije ništa odneseno.

- Da je kojim slučajem moja supruga bila u kuhinji ili u nekoj drugoj prostoriji, našeg deteta ne bi više bilo - rekao je muškarac.

- Policija je u Pleternici u sredu dobila prijavu od muškarca, odmah su izašli i obavili uviđaj, ali nisu pronađeni nikakvi elementi krivičnog dela, niti opisanu ženu - rekla je Nikolina Janković, portparol PU požeško-slavonske.