UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ Žena monstrum otrovala komšijinog psa, pa gledala kako umire u mukama, ODALA JU JE SAMO JEDNA STVAR NA KOJU NIJE RAČUNALA

Monstruozan čin u Podgorici.

Trovanje pasa u Podgorici
Trovanje pasa u Podgorici, Foto: Printscreen: Youtube

Nesvakidašnji zločin se dogodio u podgoričkom naselju Donja Gorica 4. avgusta. Čitavu situaciju snimile su sigurnosne kamere na njihovoj kući koje su postavljene nakon što im je na isti način otrovan Zlatni retriver star šest godina.

Nije njihova kuća jedina meta, kako nam je izvor saopštio, ranije se dešavalo i da drugim komšijama budu otrovani psi, a sumnjaju da je počinilac isti.

"Ušao sam u albansku kafanu i na srpskom poručio kafu, USLEDIO JE MUK, A ONDA..."

Četiri psa malog i srednjeg rasta u vlasništvu su ove porodice od kada su spašena sa ulice. Svaki od njih prošao je potrebne preglede i lečenje kod veterinara. O njima brine isključivo porodica koja im je pružila dom. Nimalo agresivni psi, koji ni na koji način ne mogu ugroziti prolaznike.

DETALJI SMRTI TURISTE U TUNISU Srbin se obesio u hotelskoj sobi, a SAMOUBISTVU SU PRETHODILA NEPRIJATNA DEŠAVANJA

Počinilac koji se vidi na snimku kako ubacuje otrov u dvorište je njihova komšinica, koja nikada ovoj porodici nije prijavila da ima problem vezan za njihovo držanje ljubimaca. Štaviše, kako je vlasnica ubijenog psa ispričala, oni su u dobrim komšijskim odnosima.

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Pedofile koji su silovali pa svirepo ubili dečaka (10) streljali na trgu, a onda im se dodatno osvetili

Ubijeni pas se zvao Tara. Mešanac srednjeg rasta. Na fotografijma se vidi kako počinilac ubacuje otrov i kako ga Tara uzima, a zatim počinilac prolazi pored kuće, krije se iza žbuna gdje ostaje čitav minut i posmatra situaciju, i onda slike gde se ona nakon 4 minuta vraća i gleda Taru kojoj je tu već uveliko pozlilo i trese se.

 

Činjenica da je Tari pozlilo nakon 3 minuta od kako je uzela otrov, a umirala je 17 minuta u najgorim mukama samo govori o tome koliko je otrov bio jak.

BEOGRAĐANI ZATEKLI NESVAKIDAŠNJI PRIZOR Beba je neprestano plakala u gradskom autobusu, majka nije mogla da je smiri, a onda je VOZAČ UČINIO NEŠTO ŠTO JE SVE IZNENADILO

U ovom slučaju biće podneta prijava u policiji uz sve dokaze, kao i detaljan nalaz obdukcije.

 

Ono što je poznato jeste da je zakonom o zaštiti dobrobiti životinja u Crnoj Gori predviđena kazna od 1.000 do 11.000 evra za onog ko ubija ili muči životinje. Krivičnim zakonom predviđena je zatvorska kazna od jedne do tri godine.

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: milorad
  09/08/2018 - 20:18
  kad ode u ćorku ženske kuje imaće šta da rade sa dotičnom inače im je dosadno.
 • Korisnik: Милан
  09/08/2018 - 19:29
  За овакво зло метак је једина правда
 • Korisnik: duska
  09/08/2018 - 18:46
  zelim joj da joj Bog ne uzme dusu brzo i da umre u najgorim mukama muceci se se dugo,dugo !! Zena-monstrum !!Jadna mala kuca...dusica nevina !!
 • Korisnik: mira
  09/08/2018 - 17:20
  dajte i njoj tog otrova
 • Korisnik: Sanja
  09/08/2018 - 17:14
  Ovo je monstruozno. Koliko bezdusan moras da budes da bi ovo uradio. Psi su obezbedjeni ogradom, zasto pobogu?! Male su to kazne...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi