Policija, Uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija, Uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

* Tužilaštvo Tuzlanskog kantona intenzivno je radilo na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće, a porodica stradale Rabije se javila koja tvrdi da je ona ubijena

* Rabijin suprug Zijad Džinić kaže da je događaj sa smrtnim ishodom posledica ranijih nesuglasica koje su on i njegova porodica imali sa Samirom i njegovom porodicom

* Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović za Klix je potvrdio da se uhapšeni muškarac nalazi pod njihovim nadzorom te da se sprovodi istraga

Rabija je nastradala u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 14. oktobra u 17.15 časova u Živinicama, a vozač je pobegao s mesta nesreće.

Nakon ovog događaja policiji se u Orašju sam prijavio 23-godišnji Samir Džinić koji je potom i uhapšen. Operativnim radom i pretragom terena pronađen je i automobil "pasat", stranih registarskih oznaka, sa vidnim oštećenjima, za koji postoji sumnja da je učestvovao u ovoj saobraćajnoj nesreći.

Pročitajte još:

Dok je Tužilaštvo Tuzlanskog kantona intenzivno radilo na utvrđivanju okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće, istražiocima se javila i porodica stradale Rabije koja tvrdi da je ona ubijena.

Kako je rekao Rabijin suprug Zijad Džinić, vozač automobila Samir Džinić je sin od njegovog brata Nijaza. On kaže i da je događaj sa smrtnim ishodom posledica ranijih nesuglasica koje su Zijad i njegova porodica imali sa Samirom i njegovom porodicom.

- Imamo dokaze da je reč o ubistvu, jer mi nismo u dobrim odnosima. Ta porodica je njoj pretila da će je kad-tad ubiti, a što sam ja prijavljivao policiji. On (Samir) radi u Nemačkoj, ima novca i takođe sam ga prijavljivao Tužilaštvu koje je slučaj okarakterisalo kao narušavanje javnog reda i mira. Drugi put kada joj je pretio smrću policajac je uzeo izjave i na tome se sve završilo - kazao je za Klix Rabijin suprug Zijad Džinić.

On ističe da su se pretnje prema njegovoj supruzi, sinu i kćerki i dalje upućivale. Nastavlja i da je njegova supruga smrtno stradala na delu makadamskog puta koji nije predviđen za automobile, već samo za pešake.

- Moja supruga je tim putem konstantno šetala sa još jednom ženom koja je otišla dva dana ranije u Nemačku na rad, tako da je Rabija ostala sama. Ona je praćena, a onda je i ubijena. Kada su mi javili šta se dogodilo nisam mogao verovati da je nešto ozbiljnije, jer saobraćajna nesreća teško da je mogla biti na tom mestu - ističe Zijad.

Ne želim da se suočavam sa običnim ljudima! Kolinda striktna u svojim namerama, izbegava suočavanje sa Milovanovićem i Škorom!

AUTOR: Alo.rs/Blic.rs/T.Đ DATUM I VREME: 18.10.2019. 11:07 Milanović i Škoro pozvali su hrvatski predsednicu na javni duel pred narodom, a Milanović je čak ocenio da se predsednica plaši takvih duela.

Portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona Admir Arnautović za Klix je potvrdio da se uhapšeni muškarac nalazi pod njihovim nadzorom te da se sprovodi istraga.

Rekao je i da je muškarac nakon saobraćajne nesreće pobegao, a naknadno se sam prijavio policijskim službenicima.

- Trenutno protiv osumnjičenog postoji izveštaj za teška krivična dela protiv bezbednosti saobraćaj i nepružanje pomoći osobi povređenoj u saobraćajnoj nesreći. Imamo određene dokazne materijale, skicu s uviđaja i nekoliko izjava. Takođe, imamo i ove nove okolnosti koje istražujemo i ispitujemo - rekao je Arnautović.

Rabija Džinić je nakon saobraćajne nesreće prevezena u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gde je od zadobijenih povreda preminula iste iste noći oko 20 časova.

Bonus video

Građani Šapca