RODITELJI IZ PAKLA Zaustavili su automobil na mostu, majka je rekla deci da se okrenu na drugu stranu, a otac Mile je uradio nešto STRAVIČNO

Mile (57) i Mladenka Šimić (26) iz Dragićine kod Gruda u Bosni i Hercegovini nalaze se u pritvoru zbog sumnje ubili svoju tek rođenu bebu. Oni se sumnjiče da su nakon izlaska iz prodilišta svog sina bacili sa litice u provaliju!

Pančevači put
Ilustracija: Alo.rs

Bračni par rekao je da nisu krivi za smrt beba, ali im je sud naredio da sada, bebi koju su ubili, moraju da daju ime.

Priča koja je zbog svoje monstruoznosti i hladnokrvnosti roditelja šokirala region, još uvek nije dobila epilog jer je u toku postupak koji se vodi protiv roditelja tek rođenog dečaka, koji su ga, kako se sumnja, hladnokrvno bacili sa litice. Međutim, bizarni preokreti koji se događaju u ovom slučaju svakako zapanjuju.

Rekla deci da ne gledaju šta otac radi

U optužnici je navedeno da je prvooptuženi Mile Šimić 6. septembra došao u Mostar po suprugu, koja je tog dana napuštala porodilište u kom se porodila. On je po Mladenku došao u pratnji dva maloletna deteta.

Nakon što su svi zajedno kolima krenuli u pravcu Čitluka, Šimić je zaustavio automobil na Kobilovači pored makadamskog proširenja. Njegova supruga je tada izvela decu iz automobila, kako ne bi videli šta će njihov otac učiniti.

Porodilja se sklonila dalje od ivice provalije, dok je Mile sa zadnjeg sedišta uzeo korpu s novorođenčetom te je, s namerom da ubije bebu, bacio u provaliju.

Kako je navedeno, beba je udarila glavom o tvrdu podlogu i zadobilo teške povrede kostiju glave.

- Usled povreda je nastupila smrt, nakon čega su se optuženici vratili u vozilo i zajedno sa dvoje maloletne dece, okrenuli vozilo u pravcu Mostara i preko Žovnice se uputili u Grude - stoji u optužnici.

Mile se od 12. septembra nalazi u pritvoru, a oboje su se u Kantonalnom sudu izjasnili da nisu krivi za ovo zverstvo.

Moraće da daju ime bebi koju su ubili

Međutim, ovaj slučaj dobio je i bizarnu notu, jer će monstruozni par morati da ime detetu koje su ubili. To je potvrdio i Ljubo Pezer, direktor Centra za socijalni rad Grude, a kao razlog navodi se održavanje sahrane, zbog čega su roditelji u zakonskoj obavezi da to učine.

Par ima još troje dece, a najstarijem je pet godina. Prema odluci Centra smešteni su u Dom "Majčno selo" u Međugorju. Pezer je potvrdio i da su oba roditelja potpisala saglasnost da deca, praktično, trajno budu smeštena u toj ustanovi.

Pezer je reporterima Avaza takođe otkrio i da je, nakon majke, posetio oca u Kaznenopopravnom zavodu Mostar kako bi detetu dali ime.

- Nažalost, to je tako. Nije bilo drugog načina nego da se deca smeste u ovu ustanovu, gde, zaista, imaju svu pažnju, negu i brigu. Dvoje ih je, praktično, u pelenama. Majka ih je do sada samo jednom videla, a uputio sam zahtev u KPZ Mostar da otac pošalje čestitku najstarijem detetu za skorašnji rođendan - ispričao nam je Pezer.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi