Zoran Zaev
AP/Ronald Zak
Zoran Zaev

AP/Ronald Zak

Zoran Zaev, Foto: AP/Ronald Zak

Kako prenosi portal a1on, Zaev je to rekao tokom posete fabrike u Velesu i naglasio da je namera njegove vlade da pokaže kakav uticaj imaju EU i NATO na rast makedonske ekonomije, kreiranja novih radni mesta.

PROČITAJ JOŠ:

Prema njegovim rečima, strateški ciljevi njegove vlade kada je priključenje EU u pitanju očekuje da budu rešeni sredinom oktobra, a kada je reč o priključenju NATO, rekao je da to zavisi od odluke Španije.

Pojasnio je da su države poput Bugarske, Hrvatske ili Rumunije, kada su postajale članice NATO i kada su otvarali pristupne pregovore sa EU, doživljavali 'medeni mesec' koji se, prema rečima Zaeva, ne ponavlja.

Barbara Vitez viđena u noćnom klubu u Mađarskoj!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 08.10.2019. 23:44 "Devojka je pre mesec dana bila u jednom noćnom klubu u Budimpešti, i to u dva navrata. Ljudi su je prepoznali i slikali", tvrdi detektiv Stevan Đokić. Barbara Vitez, Foto: privatna arhiva Barbara Vitez iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016.

"Ovo je taj period, za koji mi bukvalno ne možemo očekivati da će se ponoviti u budućnosti i upravo to su razlozi zašto smatramo da treba da se ide na redovne izbore", zaključio je Zaev.

BONUS VIDEO: