Zaev
Alo/Ana Paunković
Zaev

Alo/Ana Paunković

Zaev, Foto: Alo/Ana Paunković

"Zoran Zaev lično je izveo Katicu Janevu iz zatvora, kako se ne bi otkrila čitava šemu reketiranja u koju je direktno uključeno političko vođstvo SDSM-a. Tužilaštvo i kačarsko pravosuđe savršeno, ali transparentno, igraju pozorište kao da se navodno svađaju oko puštanja Katice Janeve, dok Zaev, SDSM i vlada ćute i gledaju. Svi su svesni da je Zoran Zaev onaj koji oslobađa Katicu Janevu iz pritvora, jer je na sastanku rukovodstva u Parlamentu pre nekoliko meseci rekla da će Katicu Janevu osloboditi i pustiti iz pritvora", rekao je Arsovski.

PROČITAJ JOŠ:

"Nema toga što može da prikrije sramotu ove sramne i smešne odluke institucija", naglasio je Arsovski.

"Scenario organizuje SDSM. Ceo postupak u slučaju afere Reket bio je neprofesionalan i amaterski. Katica Janeva je prvo izbrisala dokaze i formatirala računare u SPO-u, a zatim izgubila telefone baš kao i Frosina Remenski. Svrha ovakve amaterske istrage je da Vilma Ruskovska zaštiti Zorana Zaeva od krivičnog slučaja reketiranja, gde su prvo negirali da ima slučaj, a zatim negirali da je umešan sa političarima SDSM-a i pokazalo se da je sve što smo rekli s ove tribine tačno. Oslobađanje Katice Janeve i 1.000 drugih kriminalaca u protekle dve godine nakon što je SDSM na vlasti dovoljan je pokazatelj da su vlada, Zaev, Oliver Spasovski, SDSM i svi drugi u dubokoj vezi i koaliciji sa zločinom i da to mora biti kažnjeno. Odgovornost za takvo ponašanje Tužilaštva i Suda mora snositi", kaže Arsovski.

Moskva besna zbog špijunske afere! "Ovo je ozbiljna provokacija"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.11.2019. 14:49 - 21.11.2019. 15:38 Jasna poruka iz Rusije. Vladimir Putin, Foto: EPA * Najpre se oglasio Dmitrij Peskov iz Kremlja * Potom se oglasila Marija Zaharova, portparol MSP Ruske Federacije * Moskva i Beograd nastoje da smire situaciju Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je navodnu obaveštajnu aferu u Srbiji "ozbiljnom provokacijom" pred važnu posetu.

Makedoniju treba obnoviti i to će se dogoditi odmah nakon 12. aprila, dodaje on.

BONUS VIDEO: