Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Okružni sud u Banjaluci osudio je D. B. (37) iz tog grada na osam godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja svoje 14-godišnje ćerke!

Otac monstrum proglašen je krivim za obljubu deteta mlađeg od 15 godina zbog čega mu je izrečena kazna od sedam godina zatvora, dok je godinu i po dobio za upoznavanje dece sa pornografijom. Kazne su mu objedinjene u jedinstvenu od osam godina zatvora.

Radi se o slučaju koji je u martu prošle godine šokirao Banjaluku, kada su u javnost isplivali detalji šokantnog zlostavljanja. Slučaj je otkriven nakon što se devojčica poverila drugaricama u školi. Navodno su razgovarale na temu seksualnog obrazovanja učenika, kada je devojčica odlučila da se poveri drugaricama.

Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

- Ispričala im je da je imala seksualne odnose sa ocem, što ih je šokiralo. Drugarice su joj rekle da to nije normalno i savetovale su je da to prijavi i zatraži pomoć - pojašnjava izvor blizak istrazi.

Prema prijavi i iskazu devojčice, nju je otac zlostavljao u njihovoj porodičnoj kući u vreme kada su ostajali sami, iskorištavajući odsustvo supruge koja je navodno s drugim detetom bila u bolnici.

Radi zaštite žrtve ime oca monstruma se ne objavljuje. U izrečenu kaznu D.B. je uračunato vreme u pritvoru od marta prošle godine. Odlukom suda pritvor je produžen do pravosnažnosti presude.