VIDEO JE SA MLADIĆEM, PA IZREKAO REČI POSLE KOJIH NEMA NAZAD Za ono što je Mile učinio devojčici (13) saznala prvo porodica, istog momenta doneli odluku

Bila je prisebna

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,
Nasilje, batine, silovanje, mučenje,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Monstrum Mile V. iz Kotor Varoša osuđen je juče u Okružnom sudu u Banjaluci na 5 godina zatvora zbog pokušaja obljube nad tada 12-ogodišnjom devojčicom.

Ovaj monstruozni slučaj desio se pre godinu dana u Kotor Varošu, ali se, na sreću, devojčica na vreme spasla i pobegla kući.

Presudu je izrekao predsednik Sudskog veća Branimir Jukić, koji je rekao da osuđeni muškarac dužan da plati i sudske troškove u iznosu od 1.281 KM, a koji se odnose na veštačenja, paušal i troškove dolaska svedoka na suđenje. Osim toga, dužan je i da plati advokata kojeg je dobio po službenoj dužnosti.

Zanimljivo je da se na izricanju presude juče nije pojavio osuđeni, kao ni postupajući tužilac.

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA AUTO-PUTU Sudarili se u tunelu! VIše patrola i sanitet krenuli na mesto nesreće

Prema presudi, Mile V. je 27. oktobra prošle godine u Ulici Knez Mihajlova u Kotor Varošu presreo devojčicu (2006). On je znao da postoji velika nesrazmera u godinama između njih, jer devojčicu poznaje, pošto žive u blizini.

On ju je prvo upitao ko je momak sa kojim ju je vidio i zatim rekao da će sve reći njenim roditeljima, ako ne bude imala polni odnos s njim.

Buknuo požar, ljudi beže u panici! Čulo se nekoliko detonacija (FOTO)

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 16.09.2019. 18:12 Na požarište su u kratkom roku stigla najmanje četiri vatrogasna vozila Požar TTS, Foto: Youtube Printscreen Na Trgovačko transportnom terminalu u Splitu danas je buknuo požar, a čulo se i nekoliko detonacija, objavio je portal "Dalmacija danas".

– Zatim joj je rekao da ode kući da se okupa i da dođe kod njega u apartman gde će imati polni odnos, “kao što je ranije imao s njenom rodicom”. Kada je devojčica pokušala da pobegne, on ju je uhvatio za rukav duksa i povukao prema sebi. U tom trenutku iz džepa joj je ispao mobilni telefon, koji se slupao – navodi se u presudi.

Devojčica se rukama uhvatila za ogradu, kako je ne bi dalje odvukao. Međutim, on joj je prišao s leđa, stavio ruke na njeno telo i pokušao da je poljubi.

RADILA SEZONU U DUBROVNIKU, POSLODAVAC JE TUKAO?! "Psihički sam pucala dan za danom!" Kada ju je dirnuo u najbolnije, nije mogla da oćuti. Ono što je usledilo, opisala je do detalja

– Ona je stavila ruku na svoja usta i tako ga sprečila u nameri. On joj zatim ponovio da dođe kod njega u apartman gde će imati polni odnos ili će ispričati nešto ružno o njoj svima. Zapretio joj je i da ne sme nikom da priča o tome – precizirano je u optužnici.

Dalje se navodi da je devojčica uspela da se otme i pobegne kući i sve ispriča roditeljima, koji su slučaj prijavili policiji. Potom je Mile V. uhapšen.

Alkoholizam

Predsednik sudskog veća rekao je da je zbog toga Mile V. osuđen na 5 godina zatvora, ali i da mu se u kaznu uračunava vreme provedeno u pritvoru posle hapšenja.

Osim toga, izrečena mu je i presuda obaveznog lečenja od alkoholizma u instituciji.

STRAVIČNO UBISTVO NA CETINJU Brutalno likvidirao muškarca, Crna Gora zanemela kad je objavljeno ko je uhapšen!

– Vreme provedeno na lečenje u odgovarajućoj instituciji biće uračunato u dužinu zatvorske kazne – rekao je Jukić, piše Srpskainfo.

Zabrana prilaska

Sudija Branimir Jukić je prilikom izricanja presude rekao da je Milu V. izrečena kazna zabrane približavanja i komuniciranja sa žrtvom.

MAŠINA ČOVEKU ODSEKLA RUKU Uprkos celom užasu, nije odustao! Sa šakom u kesi otišao je u bolnicu, a pogledajte ga sada (VIDEO)

– Osuđenom je zabranjen svaki vid komunikacije sa žrtvom. Osim toga, ne sme joj prići na udaljenost manju od 50 metara, osim kad ulazi u svoju kuću, jer žive u blizini – istakao je Jukić.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: NikolaV
  18/09/2019 - 02:04
  Pokusao da siluje dete dobio 5 godina. Dok prodje lečenje od alkohola i obiju još neke gluposti odležaće u zatvoru svega godinu dana pa će ga pustiti zbog "lepog ponašanja"
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi